Quinten Fortuin

Roosendaal en Halderberge

Quinten Fortuin

Ik ben enthousiast werkzaam als kandidaat-makelaar (KRMT) in de regio Roosendaal & Halderberge. Mijn doel is om u zo goed mogelijk te begeleiden, te adviseren en met raad en daad bij te staan, bij de koop of verkoop van uw woning. Service, open communicatie en een goede bereikbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Quinten 2024

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Tilburg, Udenhout, Haaren, Nijmegen, Ridderkerk, Utrecht en Rotterdam. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant, een stukje Gelderland, de regio Dordrecht-Rotterdam en de stad Utrecht.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Een afspraak maken met Quinten Fortuin?

Vul dan hier uw contactgegevens in