Pieter Hommel

Uw makelaar voor Steenbergen e.o.

Pieter Hommel

Mijn naam is Pieter Hommel en ik ben werkzaam in de regio Steenbergen. Ik heb er voor gekozen om samen met de kracht van ERA als zelfstandig ondernemer in de makelaardij te starten. Graag licht ik mijn actieve aanpak in een persoonlijk gesprek aan u toe. Zullen we kennismaken?

Pieter Hommel

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Utrecht, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Een afspraak maken met Pieter Hommel?

Vul dan hier uw contactgegevens in