Maurik Kreuger

Rotterdam

Maurik Kreuger

Na jarenlange werkervaring bij verschillende Rotterdamse makelaarskantoren, ben ik al enige tijd zelfstandig ondernemer (K-RMT) bij ERA Content+ Makelaars. Voor mij betekent dit ondernemerschap dat ik een stap harder loop voor mijn klant. Ik ben jong, gemotiveerd en gedreven om jouw huis of beleggingsobject snel en tegen de beste voorwaarden te kopen, te verkopen, te verhuren en/of te beheren (financieel, commercieel en technisch). 

Inmiddels kan ik met een gerust hart zeggen dat ik mijn weg weet in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Ik ken de stad, heb de connecties, de kennis en de tools om jouw woonwensen snel te kunnen vervullen. Ik word hierbij ondersteund door een ervaren binnendienst, waardoor ik mij voor de volle 100% kan richten op jouw woning.

Andere makelaars houden mij continu op de hoogte van nieuw aanbod van koop-/huurwoningen en beleggingsobjecten. Heb je haast met de verkoop? Ik heb een groot bestand aan zoekers, voor een snelle match. Ook beschik ik over een netwerk van bouwkundigen, aannemers, taxateurs, financieel adviseurs en fotografen. Je hoeft hier dus niet naar op zoek, ik weet altijd een betrouwbare professional in de buurt!

Een huis kopen of verkopen is niet alleen een zakelijke transactie. Ik begrijp als geen ander dat het voor jou geen dagelijkse bezigheid is en er veel emoties bij komen kijken. Ik ontzorg je dan ook graag bij dit gehele proces. Oriënteer je je op een nieuwe woning en wil je weten wat de huidige woning waard is? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste huis? Kom dan gerust met me in contact om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Maurik Kreuger

Over ERA Content plus Makelaars

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Tilburg, Udenhout, Haaren, Nijmegen, Ridderkerk, Utrecht en Rotterdam. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant, een stukje Gelderland, de regio Dordrecht-Rotterdam en de stad Utrecht.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

een afspraak maken met Maurik Kreuger?

Vul dan hier uw contactgegevens in