Marlies

van Rossum

Marlies van Rossum

Door als zelfstandig onderneemster de samenwerking met ERA Content + Makelaars te zijn aangegaan, heb ik de mogelijkheid om mijn aandacht geheel bij het proces van aankoop/verkoop en taxaties van woningen te houden. Graag wil ik u uitnodigen om een vrijblijvende afspraak te maken voor de verkoop of aankoop van uw woning.

Marlies van Rossum

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 14.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Een afspraak maken met Marlies van Rossum?

Vul dan hier uw contactgegevens in.