Joël Veraa

Tilburg e.o.

Joël Veraa

Vanaf 1 februari 2023 : KRMT makelaar bij ERA Content plus!!
Deze enthousiaste makelaar is met veel plezier werkzaam in de Kempen!

Een huis verkopen is niet alleen een zakelijke transactie. Ik begrijp als geen ander dat het voor u geen dagelijkse bezigheid is en er veel emoties bij komen kijken. Ik ontzorg u dan ook graag bij dit gehele proces. Oriënteert u zich op een nieuwe woning en wilt u weten wat uw huidige woning waard is? Door een waardebepaling komt u er snel achter wat uw mogelijkheden zijn.

2023 Joel Veraa

Over ERA Content plus Makelaars

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Tilburg, Udenhout, Haaren, Nijmegen, Ridderkerk, Utrecht en Rotterdam. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant, een stukje Gelderland, de regio Dordrecht-Rotterdam en de stad Utrecht.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

een afspraak maken met Joël Veraa?

Vul dan hier uw contactgegevens in