ERA Content+ Makelaars in Zundert

Persoonlijke aandacht en lokale expertise

Jouw ideale makelaar in Zundert - meer dan ervaring alleen

In Zundert wil je niet zomaar een makelaar die je woning gaat verkopen; je verdient de beste. Bij ERA Content+ Makelaars gaan we dan ook graag een stap verder voor je. Wij werken namelijk met een netwerk van zelfstandig KRMT makelaars die hun kennis en expertise van de regio voor je inzetten om zo de perfecte koper van jouw woning te vinden. 

 

Makelaar Eveline Janssens

Ontmoet Eveline

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Eveline Janssen en ik werk als KRMT makelaar in Zundert en omgeving. Met mijn kennis en persoonlijke aanpak begeleid ik je graag in het proces van het verkopen van jouw woning en het aankopen van je nieuwe woning! Neem gerust contact met mij op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Een appje sturen mag natuurlijk ook!


Ik kom zelf uit de regio en ben er daarom trots op dat ik als KRMT makelaar in Zundert actief ben. Dankzij ERA Content+ Makelaars kan ik me volledig focussen op datgene wat ik het liefste doe; mensen helpen bij het verkopen van hun woning of juist bij het kopen van hun droomwoning in de regio Zundert.

 

Lokale expertise met ERA zekerheid

Het hebben van lokale kennis is natuurlijk fijn, maar een stukje garantie bij zo’n grote beslissing is ook belangrijk. Daar biedt ERA Content+ Makelaars de perfecte combinatie in. Ons netwerk bestaat uit zelfstandige (KRMT) makelaars met veel lokale kennis. Dit combineren we met de zekerheid die we vanuit ERA kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de ERA garantie waarmee je tot 12 maanden na de overdracht beschermd bent tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken.

Gratis waardebepaling inplannen

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning in Zundert? Maak dan nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. Of je nu van plan bent om je huis te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent. Het is altijd interessant om de waarde van je huis te weten! Misschien is dit namelijk wel een goed moment om je huis te verkopen. Wij komen bij je langs om jouw woning te bekijken en de waarde persoonlijk toe te lichten. Geheel gratis en vrijblijvend. 

 

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024