Content+ Bedrijfshuisvesting en Taxaties

Sterk door service

Bedrijfshuisvesting en Taxaties

Klik voor meer informatie over ons aanbod en taxaties van bedrijfs onroerend goed op:

www.contentplusbedrijfshuisvesting.nl  

Bedrijfshuisvesting

Naast de woningmarkt heeft ook commercieel vastgoed onze volledige aandacht. Onze klanten (particulieren, beleggers, ondernemers, banken, corporaties en overheidsinstanties) ervaren het voordeel van synergie tussen de diverse diensten van ons bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor alle gebruikelijke diensten, waaronder advisering, aan- en verkoop, aan- en verhuur, beleggingen en taxaties.

Verkoop en Verhuur

Content+ Bedrijfshuisvesting is geworteld in de lokale markt. Actief in diverse netwerken, toegang tot alle moderne marktinformatiebronnen en jarenlange ervaring staan borg voor goede dienstverlening, waarbij het belang van de opdrachtgever voorop staat. 

Aankoop en Aanhuur

Behoefte aan nieuwe huisvesting?
Samen met u wordt de behoefte geïnventariseerd waarna we op zoek gaan naar passende huisvesting voor nu en de toekomst. Bij koop wordt onder meer beoordeeld of het courant vastgoed betreft, of er toekomstige uitbreidingen mogelijk zijn of dat er verhuurmogelijkheden zijn van (delen van) het vastgoed. 

Bij huur begeleiden we u in de contractvorming en uiteraard bij de onderhandelingen.

Beleggingen

Wij begeleiden met grote regelmaat beleggers bij aankoop, verkoop, verhuur  en desgewenst beheer van beleggingsobjecten. Dit geldt zowel voor woningen als commercieel vastgoed.

Taxaties

Content+ Taxaties taxeert veel vastgoed: particuliere woningen, bijzonder beheer taxaties (zowel woningen als commercieel vastgoed) en  reguliere bedrijfsmatige taxaties. Taxaties van bedrijfsmatig- en commercieel vastgoed van Content+ worden door alle grote banken geaccepteerd.

Vrijwel alle bedrijfsmatige taxaties worden uitgevoerd in de modellen van het Taxatie Management Instituut (TMI). De taxaties van Content+ voldaan hiermee aan de meest actuele richtlijnen van het  taxateursregister NRVT. Het werkgebied strekt zich uit over geheel Noord Brabant en het zuidelijke deel van Zuid-Holland. Vanzelfsprekend staan onze taxateurs ingeschreven in de registers van het NRVT.

Klik voor meer informatie en ons actuele aanbod op www.contentplusbedrijfshuisvesting.nl 

TMI Logo

Meer informatie?

Voor meer informatie over bedrijfshuisvesting of taxaties kunt u contact opnemen via info@contentplus.nl of bellen naar 076-5204442