Cathy Taartmans

Uw makelaar voor Ridderkerk e.o.

Cathy Taartmans

Al bijna 20 jaar werk ik met heel veel plezier als Kandidaat-Makelaar. Geen dag is hetzelfde en daardoor blijft het een heel fijn en dankbaar beroep. Ik help u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning of appartement in de bestaande bouw of nieuwbouw in de omgeving Ridderkerk en zal u van A tot Z begeleiden met service en dienstverlening.

Cathy Taartmans

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Tilburg, Udenhout, Haaren, Nijmegen, Ridderkerk, Utrecht en Rotterdam. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant, een stukje Gelderland, de regio Dordrecht-Rotterdam en de stad Utrecht.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Een afspraak maken met Cathy Taartmans

Vul dan hier uw contactgegevens in