Annebeth van de Ven

Annebeth van de Ven

Als een frisse kracht in de vastgoedwereld, als volledig bevoegd kandidaat register makelaar en een solide basis van jaren in de makelaardij, onderscheid ik me door mijn unieke aanpak en diepgaande marktkennis. Mijn reis in de vastgoedsector heeft me niet alleen gewapend met essentiële vaardigheden, maar ook met een diepgaand inzicht in wat klanten werkelijk zoeken in een makelaar.

Mijn expertise strekt zich uit over verschillende aspecten van de vastgoedmarkt, waaronder verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur. Deze brede kennisbasis stelt mij in staat om een op maat gemaakte service te bieden die precies aansluit bij de specifieke behoeften van mijn klanten. Ik ben gepassioneerd over het vak en zet me volledig in voor het bereiken van de beste resultaten, waarbij ik altijd het belang van de klant vooropstel.

Naast mijn ervaring in de makelaardij heb ik ook nog een achtergrond in de grafische vormgeving, hierdoor heb ik een creatief denkvermogen wat mij helpt om situaties soms anders aan te pakken. 


Benieuwd hoe ik mijn ervaring en kennis kan toepassen om jou te helpen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in. 

Annebeth van de Ven

Over ERA Content+ Makelaars

ERA Content Plus werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Al onze Register-makelaars en kandidaat-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Tilburg, Udenhout, Haaren, Nijmegen, Ridderkerk, Utrecht en Rotterdam. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant, een stukje Gelderland, de regio Dordrecht-Rotterdam en de stad Utrecht.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Een afspraak maken met Annebeth van de Ven?

Vul dan hier uw contactgegevens in