Aankoopmakelaar Breda

Neem je eigen deskundige mee

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Breda? Dan helpen we je bij ERA Content Plus Makelaars Breda graag verder. De aankoop van je woning is een grote stap. Een huis is immers veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past, voel je je thuis. Het is een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Wil jij dus een huis kopen in de regio Breda? Dan gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis!

Onze aankoopmakelaars

Bij ERA Content Plus Makelaars Breda hebben we een professioneel team van gecertificeerde makelaars. Onze aankoopmakelaars hebben alle kennis paraat om je zo goed mogelijk te ondersteunen in het gehele aankoopproces. We werken met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer bij ERA Content Plus Makelaars zijn aangesloten. Op deze manier vind je bij ons altijd een aankoopmakelaar die jou helpt in je zoektocht.

Droomhuis kopen in Breda

Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen je droomhuis in de regio Breda kunt kopen. Wij komen op voor jouw belang, zorgen voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Onze aankoopmakelaars kijken samen met jou welk huis bij je past en waar jij je 100% thuis voelt. Kortom: Samen kopen we jouw droomhuis in de regio Breda!

WOZ bewaar maken

Vrijblijvend intake gesprek

Het eerste gesprek met de aankoopmakelaar van ERA Content Plus Makelaars Breda is altijd vrijblijvend. We bespreken de woonwensen, de mogelijkheden, valkuilen en de slagingskansen. We leggen je uit hoe een aankoopmakelaar werkt en waar je op moet letten bij de koop van een woning. Dit is een van de extra services die je bij ons krijgt tijdens het kopen van een huis in de regio Breda!

Wat kost een aankoopmakelaar in Breda?

De kosten van een aankoopmakelaar zijn afhankelijk van het type woning en je eigen wensen (volledige begeleiding of deels begeleiding). We kunnen met een vast tarief werken, maar een tarief op basis van onderhandelingsresultaat is ook mogelijk. We maken graag een offerte op maat.

Recente gekochte huizen in Breda

Bij ERA Content Plus Makelaars Breda gaan we voor de best mogelijke service en resultaten. We zijn dan ook erg trots dat onze kopers ons met 4,5/5 sterren gemiddeld beoordelen. De woningen die zijn recent via ons kantoor zijn aangekocht vind je hier. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Uiteraard zijn onze makelaars ook bereikbaar via e-mail en telefoon. Hiervoor kun je bellen naar 085-2220901 of mailen naar info@contentplus.nl.

Meer weten?

Meer weten over onze diensten en tarieven bij de aankoopbegeleiding van een woning? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact op.