ERA Content+ Makelaars

Sterk door Service!

Service en aandacht voor jou

Je hebt besloten om je huis te verkopen. Een spannend proces waar je niet alleen financieel, maar ook emotioneel bij betrokken bent. Dan wil je ook dat je makelaar je de juiste begeleiding kan bieden om dit proces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Dat is precies wat je van de (KRMT) makelaars van ERA Content+ Makelaars kunt verwachten. Zij werken zelfstandig in jouw regio, maar bieden ook de zekerheden die je van ERA gewend bent. Persoonlijke aandacht en kennis van de omgeving staan bij ons voorop. Ben jij op zoek naar een makelaar die de juiste tijd en aandacht kan bieden aan de verkoop of aankoop van jouw woning? Daar zorgen wij voor!

Ontmoet onze makelaars!!

 

 

Teamfoto ERA Content+ Makelaars

Over onze makelaars

ERA Content+ Makelaars werkt met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden. Door hun ondernemersgeest gaan ze altijd een stap verder voor hun klanten. Ook hebben ze een passie en veel kennis van de omgeving waarin ze werkzaam zijn. En dat zal je als klant zeker merken!


Al onze makelaars en KRMT-makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content+ Makelaars zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Ridderkerk, Rotterdam, Tilburg, Haaren, Helvoirt, Nijmegen en Bladel. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel Brabant en de regio's Dordrecht-Rotterdam en Nijmegen.


Wij zijn bereikbaar op:

Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 09.00 tot 13.00 uur

Heb je al contact met één van onze makelaars? Dan zijn zij ook buiten deze tijden telefonisch en per mail bereikbaar. 

 


Je huis verkopen?

Wanneer je een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met je opneemt, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht verkoopplan dat aansluit bij jouw wensen, dan passen wij perfect bij jou. 

Heb je verkoopplannen? Maak dan kennis met één van onze makelaars voor een gratis waardebepaling met de ERA Vergelijkende Markt Analyse. 

 

Een huis kopen?

Heb je plannen om een huis te kopen? In de locatie waar je al woont of misschien juist ergens anders? Daar helpen wij je graag bij. Bij ERA Content+ Makelaars hebben we een breed locatiegebied dankzij ons netwerk, maar wel met de lokale expertise van een zelfstandig makelaar. Wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek hoe wij je verder kunnen helpen.

 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Wilhelmina Druckerstraat 40
10 juli 2024

Fijne makelaar, goede communicatie, korte lijntjes Deskundig , komt afspraken goed na. Goed bereikbaar.

Verkoper van een woning , Groenstraat 4 A
2 juli 2024

Helder welke stappen en info nodig waren ondanks het feit dat het geen standaard procedure was, gehele proces verlopen zoals afgesproken. Zeer tevreden.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)