Overweegt u uw woning te verkopen?

Wij informeren u graag over onze werkwijze

Uw huis verkopen met de makelaar in Zevenhuizen

Met een makelaar haalt u het meeste uit de verkoop van uw woning. Perdijk ERA makelaardij biedt professionele begeleiding gedurende het hele verkoopproces.

Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke benadering.

Team Perdijk

Wat is uw huis waard

We beginnen met een vrijblijvend verkoopgesprek bij u thuis, waarin u kort en bondig uitleg krijgt over het hele verkoopproces en de diensten van Perdijk ERA makelaardij. Vervolgens maken wij op kantoor een schatting van de waarde van uw woning. We kijken naar de specifieke kenmerken van uw woning en vergelijken uw woning met onlangs verkochte en aangeboden panden in de nabije omgeving. Onze bevindingen ontvangt u samen met onze uitgebreide verkoopmap. Daarin vindt u ook onze voorwaarden.

Gaat u akkoord met de voorwaarden, dan bepalen wij samen met u het moment waarop wij uw woning actief te koop aanbieden.

Carla Perdijk-Schmidt

Professionele woningfotografie

Wij geven een professionele fotograaf opdracht aantrekkelijke foto’s van uw woning te maken voor presentatie van uw woning in advertenties, brochures, folders, onze etalage en op het internet. 

Behalve de standaard foto's worden er ook hoogtefoto's, 360 graden foto's en een woonvideo van uw woning gemaakt.

Om het pakket compleet te maken, wordt de woning ook volledig ingemeten voor opmaak van het meetrapport en de plattegronden.

Wij werken samen met de volgende fotografen:
Clips fotografie / Jan van Woerden / www.clipsfotografie.nl
Woningperspectief / www.woningperspectief.nl

Fotografen Jan van Woerden en Raphael Mollema

Verkoopstrategie

Wij maken een compleet dossier over uw woning. Hierin worden onder meer opgenomen een eigendomsbewijs, een NVM vragenlijst en een lijst met roerende zaken die door u worden behouden danwel door de koper kunnen worden overgenomen.

Presentatie van uw woning op internet (waaronder Funda) is cruciaal. Zodra wij de foto’s en de woonvideo van uw woning hebben ontvangen, plaatsen wij deze met een beschrijving van uw woning op de diverse woningsites, waaronder onze website en Funda.nl. Daarnaast uiteraard promotie op social media. 

Marktonderzoek laat zien dat circa 65 % van de potentiële kopers van een woning uit de directe omgeving komt. Daarom bezorgen wij in uw woonomgeving huis-aan-huis een flyer van uw woning. Zo weten buurtbewoners dat uw woning te koop staat en kunnen zij dit doorgeven aan familie, vrienden en kennissen. Zij zijn de beste ambassadeurs van uw wijk en woning.

Kantoor Perdijk

We laten zien dat uw huis te koop staat

Perdijk ERA Makelaardij heeft opvallende en kleurrijke ERA verkoopborden. Deze zijn uitstekend zichtbaar en zeer herkenbaar. Voor onze opdrachtgevers maken wij een presentatie in de etalage en een prachtige woonbrochure.
Deze woonbrochure laten wij drukken en eveneens bijplaatsen op de internetsites (te downloaden).

Perdijk-busje en Perdijk-buitenbord

Schakel de makelaar in voor de verkoop van uw huis

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.