Taxatierapport nodig ?

U kunt bij ons terecht voor een standaard of NWWI taxatierapport

Erkend taxatierapport

Heeft u een woningtaxatie nodig? Taxaties worden altijd uitgevoerd door Nico Perdijk (beëdigd taxateur, NVM-makelaar).

Dankzij zijn ervaring en kennis van zaken, kunt u rekenen op een  betrouwbaar en professioneel  taxatierapport.
Het  taxatierapport wordt opgesteld na een bezoek door Nico Perdijk aan de woning en na onderzoek van bijvoorbeeld relevante bestemmingsplannen. 

NWWI Taxatie

Ook voor een NWWI-taxatie kunt u bij Perdijk ERA Makelaardij terecht. Deze wordt eveneens betrouwbaar en professioneel uitgevoerd door Nico Perdijk, beëdigd taxateur en NVM-makelaar.

Het NWWI is een keurmerk voor taxaties, opgericht om consumenten en hypotheekverstrekkers zekerheid te geven omtrent de waarde van een woning. Door de eisen die worden gesteld aan een NWWI-rapport, komt een eerlijke woningwaarde naar voren. Hierdoor voorkomt men het risico op een te hoge hypotheeksom in verhouding tot de waarde van de woning. De NWWI-taxateur is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Een taxatie uitgevoerd door een NWWI-taxateur voldoet aan de strenge eisen die het NWWI aan een taxatie stelt.

Sinds 2010 is een NWWI-taxatie verplicht voor een woning die met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt gefinancierd. Hypotheekverstrekkers gaan niet akkoord met een reguliere taxatie.

nwwi sticker

Uw huis laten taxeren?

Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.