beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Molenmaker 23
12 april 2022

Fijne eerlijke mensen. No nonsens, reëel beeld en doel voor ogen. Goede bereikbaarheid en fijne gesprekpartner. Wij hebben het hele traject als plezierig ervaren ondanks dat het verkopen van je woning toch altijd spannend is.

Koper van een woning , Bergumermeer 7, Rotterdam
7 april 2022

Goede service! Erg fijn geholpen!

Koper van een woning , Zuideinde 31 c, Rotterdam
3 april 2022

Koper van een woning , Molenmaker 25, Zevenhuizen ZH
12 maart 2022

Prima verlopen, snel en vriendelijk. Geen klachten.

Verkoper van een woning , Van Waningstraat 1 b
10 maart 2022

Super fijne communicatie, makkelijk in omgang. Ze willen echt het beste voor je regelen. Zou het niet anders gewilt hebben.

Verkoper van een woning , Kraagroos 42
26 februari 2022

Het contact was ontspannen, informeel & persoonlijk, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de aanpak helder.

Verkoper van een woning , Elbe 37
24 februari 2022

Professionele maar persoonlijke houding. Kundig en houd doel goed voor ogen zonder realiteitszin uit 't oog te verliezen.

Verkoper van een woning , Parallelweg-Noord 14
15 februari 2022

Goed en plezierig contact. Neemt actie wanneer nodig en ontzorgt daarmee. Eén kritiekpuntje. Bij eerdere taxatie niet voldoende de bestemming gecheckt. Is daarna goed opgepakt door de makelaar.

Koper van een woning , Stampioenstraat 5, Zevenhuizen ZH
2 februari 2022

Zeer hulpvaardige medewerker

Verkoper van een woning , Burgemeester Klinkhamerweg 88
19 januari 2022

Fijn contact met een persoonlijke benadering. Erg service- en klantgericht. Snelle responsie en altijd met de klant op zoek naar een juiste oplossing

Koper van een woning , Bredeweg 11, Moerkapelle
10 januari 2022

Ontzettend fijn geholpen bij de aankoop van de woning en de flexibiliteit van de makelaar waardoor alles heel fijn en soepel verlopen is. Ook het daarbij kunnen en willen meedenken naar eventuele oplossingen was erg fijn.

Verkoper van een woning , Bredeweg 11
5 januari 2022

Superfijn contact. Een van de belangrijkste zaken voor ons met betrekking tot huizen kopen en verkopen is vertrouwen. Björn gaf ons, al toen we een huis bij hem kochten, al dat gevoel van no-nonsense, het is wat het is, niets meer en niets minder. Dus toen we ons huis gingen verkopen was het een no-brainer. Voor de vorm hebben we nog een gesprek gehad vooraf maar eigenlijk wisten we het al, Björn (en daarmee Perdijk) kregen de opdracht. Duidelijke communicatie, meedenkend, snel reageren en heel behulpzaam. Het huis was binnen no-time verkocht tegen hele goede voorwaarden. Topmakelaardij en topmakelaar!

Verkoper van een woning , Bredeweg 11
28 december 2021

Wat een fijne makelaars zijn het toch. Binnen 1 week was de woning verkocht. 2e keer met deze makelaar zaken gedaan, en weer top.wij raden deze makelaar van harte aan.

Verkoper van een woning , Dawesweg 66
20 december 2021

Team Perdijk is zeer vriendelijk en Nico heeft ons keurig behandeld en begeleid met de verkoop van onze woning. Klein team maakt de afspraak waar en neemt de tijd , voor planning en bezichtiging.

Verkoper van een woning , Kattendijk 108
14 december 2021

De voorbereiding was goed georganiseerd en ik kon duidelijk merken dat de makelaar zij vak goed verstaat Mijn verwachting was goed en het kon eigenlijk niet beter ,

Verkoper van een woning , Wolga 97
8 december 2021

Een goede, deskundige en vlot makelaarskantoor. Ze zorgen voor een fijne begeleiding en goed persoonlijke contact.

Verkoper van een woning , Schildmos 5
26 november 2021

Vanaf de kennismaking een perfect verlopen traject! Uitstekende ondersteuning, altijd beschikbaar voor advies. Ook ongevraagd advies, en dat bleek enorm waardevol. We zijn supertevreden en willen deze makelaar van harte aanbevelen.

Verkoper van een woning , Wollefoppenweg 63 a
3 november 2021

Nico, Carla en de rest van het team hebben een zeer prettige, integere en open wijze van werken en communiceren. Betrouwbaar in het nakomen van afspraken; goede styling adviezen voor de verkoop foto’s (waardoor het er bewoond en gezellig uitziet) en een goede praktische beschrijving van het huis. Mooie camera standpunten voor de verkoop foto’s en video. Uitstekende communicatie tijdens bezichtigingen en het verkoop proces. Prettige ondersteuning en een adequaat netwerk bij de advisering over het lastige proces van aanschaf van onze bouwkavel in de aanloop naar de verkoop van onze huidige woning. Een makelaar en team dat potentiele kopers het gevoel geeft dat ze eerlijk behandeld worden. En dat vonden wij belangrijk toen we ooit via deze makelaar ons huidige huis kochten en vonden we zo belangrijk dat we ook de verkoop van dat zelfde huis weer met makelaardij Perdijk succesvol hebben kunnen afronden.

Verkoper van een woning , Noordeinde 289
29 september 2021

Het contact, en samenwerking, is heel goed en duidelijk. Het is als een warme familie waar je zelf ook bij hun in het team past. Handelen snel en transparant . Heel fijn team en voelde mij daar als een van hen. Zeer zeker zou ik hen aanraden, bij klanten die hun huis willen verkopen, of een willen kopen.

Verkoper van een woning , Koningsoever 4
22 september 2021

Fijn iemand met lokale marktkennis, ook natuurlijk allemaal heel vriendelijk ;). Bij de tweede bezichtiging hadden we de woning.