Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Tuigenmaker 20, Zevenhuizen ZH
13 november 2020

Zeer persoonlijk. Goed kennis van de plaatselijke markt. Communicatie verliep bijzonder snel.

Koper van een woning , Korfoepad 39, Rotterdam
1 november 2020

Deze makelaar deed elke keer belangeloos net een stapje extra om ook onze ervaring als kopers zo plezierig mogelijk te maken.

Verkoper van een woning , De Bonk 22
31 oktober 2020

Als het gaat om het verkopen van een recreatiewoning in het gebied van de Rottemeren is de heer Perdijk heel kundig in alle zaken die daarbij komen kijken: van kennis over het gebied , de geschiedenis ervan, de ins and outs van de grond, het water, recreatie. Maar ook erg prettig in het contact, integer en open. Goed te bereiken via mail, telefoon en indien nodig ook via app. Creatief in het doen van de bezichtigingen. Neemt goed de tijd. Ook zijn vrouw en de fotograaf zorgen voor een goede sfeerimpressie dat op Funda een goed beeld geeft.

Koper van een woning , Wagenmaker 16 A, Zevenhuizen ZH
23 oktober 2020

Kwaliteit naar z'n geld is het spreekwoord wat hier van toepassing is! Nico, Carla, Björn en Ildi, zijn één team die niet alleen mijn oude huis verkocht hebben, maar ook geholpen hebben met een nieuw onderkomen.

Koper van een woning , Wilgenlaan 29, Zevenhuizen ZH
17 oktober 2020

Wat een prettige samenwerking! Ze hebben kennis van zaken,zijn proffesioneel en zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Als je met zorgen of vragen zit hebben zij al een oplossing klaar. Kortom ik raad iedereen deze makelaar aan. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Koper van een woning , Weteringstraat 5, Moordrecht
7 oktober 2020

Wij zijn erg blij dat we in contact zijn gekomen met Perdijk makelaar, Björn is bijzonder vriendelijk, klant gericht en vertegenwoordigd Perdijk heel erg goed.

Koper van een woning , Reinier Rondhorstdijk 58, Rotterdam
30 september 2020

Verkoper van een woning , Doelenstraat 74
30 september 2020

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking en inzet voor ons,het stukje sociale en de deskundigheid maakt voor ons dit verhaal compleet! Alle zorgen werden weggenomen. Ze handelen snel en correct! Wij zijn ontzettend blij dat wij deze makelaar hadden. Bedankt voor alles!

Verkoper van een woning , Reinier Rondhorstdijk 58
30 september 2020

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Hij had veel kennis over de lokale markt en zorgde voor een professionele presentatie van onze woning. Ook de Coronamaatregelen werden goed in acht genomen.

Koper van een woning , Cordell Hullplaats 129, Rotterdam
29 september 2020

Verkoper van een woning , Prinsentuin 23
2 september 2020

Ze zijn erg betrokken en iedereen heeft inhoudelijke kennis van het dossier. We zijn zeer goed geholpen door Björn.

Verkoper van een woning , Cordell Hullplaats 129
27 augustus 2020

Grote inzet en motivatie om de woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen. Snelle terugkoppeling over de resultaten. Zeer vriendelijk personeel.

Verkoper van een woning , Abe Bonnemastraat 110
15 augustus 2020

Wij zijn het team van Perdijk en in het bijzonder onze makelaar Bjorn erg dankbaar voor de geweldige service en toewijding aan onze zoekopdracht. De begeleiding tijdens het zoeken en tijdens het aankoop proces waren super. Wij zijn erg blij met onze aankoop.

Verkoper van een woning , Oranjestraat 42
2 augustus 2020

Het contact is goed verlopen en de verwachting is waargemaakt. Ons huis was binnen 1,5 maand verkocht. Ook alle afhandeling was perfect. We zijn dus erg tevreden met Perdijk en zijn team, waaronder Björn

Verkoper van een woning , Soestdijkstraat 37
31 juli 2020

Goede service, goede communicatie en weten wat ze doen. Ze denken goed mee over de situatie en dat is gewoon top.

Verkoper van een woning , Klutendreef 51
21 juli 2020

De tweede keer dat we ons huis hebben verkocht met Perdijk als verkoopmakelaar. Een volgende keer hoeven we niet te zoeken naar een verkoopmakelaar, dat wordt wederom Perdijk. Een klein team, goed benaderbaar, deskundig advies, sterke kennis van de lokale woningmarkt en uitstekende begeleiding bij de verkoop.

Verkoper van een woning , Oogstpad 8
15 juli 2020

Prima contact, fijne makelaars om mee samen te werken ! Huis is naar alle tevredenheid verkocht voor een goeie prijs.

Verkoper van een woning , Zesde Tochtweg 4 a
10 juli 2020

Wij zijn dik tevreden over de verkoop van ons huis.Contact en begeleiding met Perdijk makelaardij was uitstekend.

Koper van een woning , Hollevoeterlaan 49, Moerkapelle
9 juli 2020

Super vriendelijk En fijne bezichtigingen gehad bij Bjorn

Koper van een woning , Oogstpad 8, Moerkapelle
8 juli 2020

Wij zijn ontzettend fijn geholpen. Het is echt wel spannend om een huis te kopen, te onderhandelen en de deal te maken. Nico Perdijk en zijn team hebben echt een goede indruk achtergelaten. Betrouwbaar en helpend in elke stap van het proces. Geen vraag was te gek. Wij zijn erg blij met ons nieuwe huis en mochten we ooit verhuisplannen hebben, is deze Makelaar zeker de eerste die we gaan Bellen. Bedankt voor de goede zorgen!