Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Groeneweg 7
22 januari 2021

Het contact met de makelaar en zijn medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn goed geïnformeerd over alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van onze woning. Wij bevelen Makelaar Nico Perdijk en zijn medewerkers zeker aan.

Koper van een woning , Moerdijkhof 13, Moerkapelle
19 januari 2021

Wij zijn zeer te spreken over de dienstverlening van deze makelaar. Deze denkt mee, kijkt ook naar het belang van de koper (als verkopende makelaar) en is flexibel. Kan deze makelaar aanbevelen.

Koper van een woning , Ambachtssingel 95, Zevenhuizen ZH
17 januari 2021

Heel eerlijk en behulpzaam. Hierdoor een fijne begeleiding en een goed gevoel.

Koper van een woning , Bredeweg 11, Moerkapelle
25 december 2020

Absoluut geweldig !

Koper van een woning , Bredeweg 11, Moerkapelle
23 december 2020

Door corona konden wij niet zelf bij de bezichtiging zijn en heeft hij dit met onze aankoopmakelaar Lianne gedaan. Björn heeft enorm zijn best voor ons gedaan, waardoor we op het laatste moment toch zelf ook nog konden bezichtigen met als resultaat dat wij het beste bod uit hebben gebracht. Hij gaf ons echt het gevoel dat hij, ook als verkoopmakelaar, ons als potentiële kopers zo goed mogelijk wilde helpen. Fijn contact, snelle reacties. Als ik een huis zou willen verkopen in deze regio zou ik voor Perdijk kiezen en Björn graag als makelaar willen!

Koper van een woning , Van der Duijnlaan 25, Zevenhuizen ZH
3 december 2020

Perdijk is een makelaar waar je op kan bouwen, ik zal hun dan zeker aanraden bij mijn relaties. Perdijk bedankt

Koper van een woning , Beatrixlaan 75, Moerkapelle
25 november 2020

Fijne , geduldige en vriendelijke Makelaar. Wij zeer tevreden zowel met de koop als de verkoop van ons eigen huis. Dank jullie wel.

Verkoper van een woning , Beatrixlaan 75
25 november 2020

Top makelaar! Snel, deskundig, vriendelijk en flexibel. Het Perdijk team is goed op elkaar ingespeeld en weet klantverwachtingen te overtreffen!

Verkoper van een woning , Akkerweg 22
20 november 2020

Fijn en toegankelijk makelaarskantoor, korte lijntjes, goede marktkennis. Persoonlijke benadering met aandacht voor de klant en zijn verhaal. Reageert snel, houdt je continu op de hoogte en ontzorgt!

Koper van een woning , Tuigenmaker 20, Zevenhuizen ZH
13 november 2020

Zeer persoonlijk. Goed kennis van de plaatselijke markt. Communicatie verliep bijzonder snel.

Koper van een woning , Korfoepad 39, Rotterdam
1 november 2020

Deze makelaar deed elke keer belangeloos net een stapje extra om ook onze ervaring als kopers zo plezierig mogelijk te maken.

Verkoper van een woning , De Bonk 22
31 oktober 2020

Als het gaat om het verkopen van een recreatiewoning in het gebied van de Rottemeren is de heer Perdijk heel kundig in alle zaken die daarbij komen kijken: van kennis over het gebied , de geschiedenis ervan, de ins and outs van de grond, het water, recreatie. Maar ook erg prettig in het contact, integer en open. Goed te bereiken via mail, telefoon en indien nodig ook via app. Creatief in het doen van de bezichtigingen. Neemt goed de tijd. Ook zijn vrouw en de fotograaf zorgen voor een goede sfeerimpressie dat op Funda een goed beeld geeft.

Koper van een woning , Wagenmaker 16 A, Zevenhuizen ZH
23 oktober 2020

Kwaliteit naar z'n geld is het spreekwoord wat hier van toepassing is! Nico, Carla, Björn en Ildi, zijn één team die niet alleen mijn oude huis verkocht hebben, maar ook geholpen hebben met een nieuw onderkomen.

Koper van een woning , Wilgenlaan 29, Zevenhuizen ZH
17 oktober 2020

Wat een prettige samenwerking! Ze hebben kennis van zaken,zijn proffesioneel en zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Als je met zorgen of vragen zit hebben zij al een oplossing klaar. Kortom ik raad iedereen deze makelaar aan. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Koper van een woning , Weteringstraat 5, Moordrecht
7 oktober 2020

Wij zijn erg blij dat we in contact zijn gekomen met Perdijk makelaar, Björn is bijzonder vriendelijk, klant gericht en vertegenwoordigd Perdijk heel erg goed.

Koper van een woning , Reinier Rondhorstdijk 58, Rotterdam
30 september 2020

Verkoper van een woning , Doelenstraat 74
30 september 2020

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking en inzet voor ons,het stukje sociale en de deskundigheid maakt voor ons dit verhaal compleet! Alle zorgen werden weggenomen. Ze handelen snel en correct! Wij zijn ontzettend blij dat wij deze makelaar hadden. Bedankt voor alles!

Verkoper van een woning , Reinier Rondhorstdijk 58
30 september 2020

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Hij had veel kennis over de lokale markt en zorgde voor een professionele presentatie van onze woning. Ook de Coronamaatregelen werden goed in acht genomen.

Koper van een woning , Cordell Hullplaats 129, Rotterdam
29 september 2020

Verkoper van een woning , Prinsentuin 23
2 september 2020

Ze zijn erg betrokken en iedereen heeft inhoudelijke kennis van het dossier. We zijn zeer goed geholpen door Björn.