Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Wiekslag 6, Moerkapelle
22 mei 2022

Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat wij dat huis twee keer hebben mogen bezichtiging. En ook de persoonlijke aandacht tijdens de bezichtiging verdient een pluim.

Verkoper van een woning , Molenmaker 33
18 mei 2022

Het contact met de makelaar verliep in het gehele verkoopproces erg prettig. Ze zijn goed bereikbaar en brengen je op de hoogte bij alle ontwikkelingen. Geïnteresseerden konden snel terecht voor een bezichtiging. De woning was snel voor een mooie prijs verkocht.

Koper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5 f, Zevenhuizen ZH
8 mei 2022

Verkoper van een woning , Zuideinde 31 c
4 mei 2022

Zeer betrokken en bijzonder deskundige makelaar met een uitstekende kennis van de markt. Denkt goed mee, flexibel en uitstekende mensenkennis. Zeer professioneel, flexibel en responsief. Uitstekende makelaar om in de arm te nemen!

Koper van een woning , Kerkstraat 15, Moerkapelle
2 mei 2022

Ik heb het als zeer prettig ervaren open en direct . Het gehele proces is zeer prettig verlopen

Verkoper van een woning , Zuideinde 31 c
16 april 2022

Zeer betrokken en bijzonder deskundige makelaar met een uitstekende kennis van de markt. Denkt goed mee, flexibel en uitstekende mensenkennis. Zeer professioneel, flexibel en responsief. Uitstekende makelaar om in de arm te nemen!

Verkoper van een woning , Molenmaker 23
12 april 2022

Fijne eerlijke mensen. No nonsens, reëel beeld en doel voor ogen. Goede bereikbaarheid en fijne gesprekpartner. Wij hebben het hele traject als plezierig ervaren ondanks dat het verkopen van je woning toch altijd spannend is.

Koper van een woning , Bergumermeer 7, Rotterdam
7 april 2022

Goede service! Erg fijn geholpen!

Koper van een woning , Zuideinde 31 c, Rotterdam
3 april 2022

Koper van een woning , Molenmaker 25, Zevenhuizen ZH
12 maart 2022

Prima verlopen, snel en vriendelijk. Geen klachten.

Verkoper van een woning , Van Waningstraat 1 b
10 maart 2022

Super fijne communicatie, makkelijk in omgang. Ze willen echt het beste voor je regelen. Zou het niet anders gewilt hebben.

Verkoper van een woning , Kraagroos 42
26 februari 2022

Het contact was ontspannen, informeel & persoonlijk, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de aanpak helder.

Verkoper van een woning , Elbe 37
24 februari 2022

Professionele maar persoonlijke houding. Kundig en houd doel goed voor ogen zonder realiteitszin uit 't oog te verliezen.

Verkoper van een woning , Parallelweg-Noord 14
15 februari 2022

Goed en plezierig contact. Neemt actie wanneer nodig en ontzorgt daarmee. Eén kritiekpuntje. Bij eerdere taxatie niet voldoende de bestemming gecheckt. Is daarna goed opgepakt door de makelaar.

Koper van een woning , Stampioenstraat 5, Zevenhuizen ZH
2 februari 2022

Zeer hulpvaardige medewerker

Verkoper van een woning , Burgemeester Klinkhamerweg 88
19 januari 2022

Fijn contact met een persoonlijke benadering. Erg service- en klantgericht. Snelle responsie en altijd met de klant op zoek naar een juiste oplossing

Koper van een woning , Bredeweg 11, Moerkapelle
10 januari 2022

Ontzettend fijn geholpen bij de aankoop van de woning en de flexibiliteit van de makelaar waardoor alles heel fijn en soepel verlopen is. Ook het daarbij kunnen en willen meedenken naar eventuele oplossingen was erg fijn.

Verkoper van een woning , Bredeweg 11
5 januari 2022

Superfijn contact. Een van de belangrijkste zaken voor ons met betrekking tot huizen kopen en verkopen is vertrouwen. Björn gaf ons, al toen we een huis bij hem kochten, al dat gevoel van no-nonsense, het is wat het is, niets meer en niets minder. Dus toen we ons huis gingen verkopen was het een no-brainer. Voor de vorm hebben we nog een gesprek gehad vooraf maar eigenlijk wisten we het al, Björn (en daarmee Perdijk) kregen de opdracht. Duidelijke communicatie, meedenkend, snel reageren en heel behulpzaam. Het huis was binnen no-time verkocht tegen hele goede voorwaarden. Topmakelaardij en topmakelaar!

Verkoper van een woning , Bredeweg 11
28 december 2021

Wat een fijne makelaars zijn het toch. Binnen 1 week was de woning verkocht. 2e keer met deze makelaar zaken gedaan, en weer top.wij raden deze makelaar van harte aan.

Verkoper van een woning , Dawesweg 66
20 december 2021

Team Perdijk is zeer vriendelijk en Nico heeft ons keurig behandeld en begeleid met de verkoop van onze woning. Klein team maakt de afspraak waar en neemt de tijd , voor planning en bezichtiging.