beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Korte Zijde 6, Zevenhuizen ZH
25 juli 2014

Verkoper van een woning , De Bonk 74
22 april 2014

Perdijk is zeer goed op de hoogte van de plaatselijke markt en heeft ons goed geadviseerd. Door de snelle verkoop hebben we geen langdurige relatie gehad.

Verkoper van een woning , Anjerveld 21
17 april 2014

Uitstekende support! Alles liep even soepel bij de gehele afhandeling en verkoop van ons huis in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Verkoper van een woning , Jonkheer van der Welstraat 70
1 maart 2014

Wij hebben Perdijk ERA Makelaardij als een zeer betrokken en deskundig ervaren. Bovendien is er geen ander makelaarskantoor wat de omgeving zo goed kent als zij. De lokale marktontwikkelingen en de historie van de omliggende dorpen kennen ze als geen ander. Wij zouden makelaardij Perdijk in onze omgeving bij een ieder aanraden.

Koper van een woning , Leliestraat 24, Zevenhuizen ZH
11 februari 2014

Makelaar was goed bereilbaar, had goede aanbevelingen en was flexibel met betrekking tot div vragen en mogelijkheden. Heeft vraagstuk met betrekking tot mogelijke aanwezighied van asbest naar behoren opgelost icl. onderzoek(reseltaten).

Koper van een woning , Van der Duijnlaan 13, Zevenhuizen ZH
4 januari 2014

Verkoper van een woning , Dorpsstraat 44
5 december 2013

dhr. Perdijk was betrokken bij zowel de verkoop van het oude huis als de aankoop van het nieuwe huis van onze ouders. Hij heeft omdat de oude woning met spoed verkocht moest worden, niet te hoog getaxeerd. Ook gezien de marktomstandigheden. Ook heeft hij de belangen van alle drie de partijen gelijk afgewogen. Daarbij was hij heel toegankelijk voor vragen, reageerde snel en regelde alles wat nodig was. Voor wat betreft de laatste loodjes hebben we alle vertrouwen in Perdijk.

Verkoper van een woning , Lange Zijde 45
15 november 2013

Kundige makelaar, prettig in de omgang en bijzonder hulpvaardig temeer daar wij niet dicht in de buurt wonen van de te verkopen woning. Laat dingen niet op zijn beloop en onderneemt direct actie.

Verkoper van een woning , Wollefoppenweg 12
1 november 2013

Deze makelaar heeft tot elk detail ons goed begeleidt. 100 % service en tevredenheid. Ook de afspraken met kijkers ruim voldoende van te voren aangekondigd.

Koper van een woning , van Hogendorpstraat 18, Moerkapelle
12 juli 2013

Open en eerlijk, bemiddelen tussen koper en verkoper . Correct en snel mailcontact.. prettige manier van relatie opbouwen. Mens tot mens. Nico ga zo door!

Koper van een woning , Rozenstraat 55, Zevenhuizen ZH
12 juni 2013

n.v.t.

Koper van een woning , Burgemeester Boerstraat 20, Zevenhuizen ZH
7 juni 2013

Nico Perdijk heeft mij ten alle tijden prima advies gegeven en bijgestaan! maandag wordt het contract officieel getekend en ben ik de nieuwe eigenaar van het huis.

Koper van een woning , Moerhageplantsoen 11, Moerkapelle
6 mei 2013

Prima advies en dienstverlening ervaren van Perdijk Makelaardij Zevenhuizen.

Koper van een woning , De Leeuwerik 51, Zevenhuizen ZH
12 februari 2013

Verkoper van een woning , Herenweg 35, Moerkapelle
2 februari 2013

Verkoper van een woning , van Hogendorpstraat 29, Moerkapelle
9 januari 2013

Koper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 6, Zevenhuizen ZH
6 januari 2013

Prima geholpen, goede contacten en zeker aan te bevelen.