Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Moerhageplantsoen 5, Moerkapelle
4 oktober 2017

Verkoper van een woning , de Grutto 20
8 september 2017

Wij zijn dik en dik tevreden over het team Perdijk. De ideale mix van deskundigheid, flexibel zijn, de tijd nemen, open staan voor eigen ideeën, humor, nauwkeurigheid en snelheid zorgen ervoor dat prettig samenwerken is. Het mag duidelijk zijn, het team Perdijk met Nico, Carla en Björn zijn absoluut een aanrader ! Peter & Agnes Molenaar

Verkoper van een woning , de Grutto 20
8 september 2017

Wij zijn dik en dik tevreden over het team Perdijk. De ideale mix van deskundigheid, flexibel zijn, de tijd nemen, open staan voor eigen ideeën, humor, nauwkeurigheid en snelheid zorgen ervoor dat prettig samenwerken is. Het mag duidelijk zijn, het team Perdijk met Nico, Carla en Björn zijn absoluut een aanrader ! Peter & Agnes Molenaar

Koper van een woning , Het Hogeland 11, Zevenhuizen ZH
16 augustus 2017

Koper van een woning , Akkerweg 9, Moerkapelle
2 augustus 2017

Verkoper van een woning , Akkerweg 9
29 juli 2017

Nico, Carla en Bjorn zijn altijd vrolijk, behulpzaam, toegankelijk, flexibel, deskundig en supersnel. Na elk contact een lach op ons gezicht. Wij zijn heel tevreden over Perdijk Makelaardij. Absoluut een aanrader !

Verkoper van een woning , Wilgenlaan 12
25 juli 2017

Het contact met de makelaar liep bijzonder plezierig en soepel. Goede constructieve gesprekken, meedenkend. Was altijd bereikbaar en reageerde snel. Flexibel en deskundig. Professioneel, gewoon een aanrader.

Verkoper van een woning , Oranjestraat 18
21 juli 2017

Perdijk makelaardij geeft deskundig advies op de actieve woonmarkt en kijkt ook naar persoonlijke wensen. We hebben inmiddels 2x iets mogen kopen en verkopen. Met succes.

Verkoper van een woning , Maurice van Kleefstraat 16
5 juli 2017

Perdijk is in de omgang een zeer prettige persoon die snel het vertrouwen geniet, ook van potentiële kopers (en dat helpt). Hij heeft prima kennis van de marktontwikkelingen in zijn regio en geeft op basis daarvan realistische adviezen over de verkoopwaarde van het huis. De voorbereiding van de verkoop en de presentatie van het huis (foto's, folder, funda) worden tot in de puntjes verzorgd. Ik kan Perdijk alleen maar aanraden.

Koper van een woning , Dick Ketstraat 104, Rotterdam
29 juni 2017

Verkoper van een woning , Piet Zwartstraat 30
29 juni 2017

Mijn ervaring is ronduit super met persoonlijk aandacht. Dus top! Zeer goed bereikbaar, snelle reactie op vragen.

Koper van een woning , Akkerweg 19, Moerkapelle
20 juni 2017

Vriendelijk Snel Duidelijk

Verkoper van een woning , Oranjestraat 52
12 juni 2017

Wij zijn erg tevreden over de ma en alles is net geregeldnier waarop de bemiddeling plaats vond. Prima contact en alles is netjes geregeld.

Verkoper van een woning , Azaleaveld 10
2 juni 2017

Uitstekend bedrijf. Nico Perdijk, de eigenaar, is zeer behulpzaam en heeft een grote kennis van zaken. Goede voorlichting en informatie, tarief is goed. Overige medewerkers binnen het bedrijf, waaronder zijn vrouw Carla, zijn ook kundig en hebben een grote dienstverlenende instelling. Ik raad dit bedrijf zeker aan als er wordt gezocht naar een uitstekende verkoop-of aankoopmakelaar.

Verkoper van een woning , Julianastraat 16
14 mei 2017

Heel vriendelijk en fijn contact. Goede persoonlijke begeleiding en alles heel duidelijk! Echt aan te raden!!

Verkoper van een woning , De Esdoorn 8
7 mei 2017

Ik heb in 1998 een huis daar gekocht en was zeer tevreden daarom nu weer via Perdijk. Weer tevreden.

Koper van een woning , Het Hogeland 5, Zevenhuizen ZH
29 april 2017

De gemaakte fouten (in de brochure) zijn hersteld en we zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Perdijk.

Koper van een woning , Stampioenstraat 89, Zevenhuizen ZH
29 april 2017

De video en 360 graden foto's geven een zeer duidelijk beeld van de woning waardoor het dus mogelijk is om na één enkele bezichtiging al over te gaan tot het doen van een bod. Daarnaast was het erg fijn om zaken te doen met de makelaar, die ondanks het feit dat hij is ingehuurd door de andere partij, zeker probeert met je mee te denken waar mogelijk.

Koper van een woning , Kratonlaan 2, Zevenhuizen ZH
4 april 2017

Nico is een hele fijne makelaar die in ons geval zowel de koper als de verkoper met heel fijn gevoel achterliet na het sluiten van de overeenkomst. We hebben vervolgens ook ons eigen huis door Perdijk laten verkopen, ook dit is weer een heel fijne ervaring. Hij laat vooral het huis voor zichzelf spreken en geeft je bij rondleidingen eerder het gevoel van een gastheer die zijn eigen huis laat zien, dan van een verkoper.

Verkoper van een woning , Kratonlaan 2
4 april 2017

De heer Perdijk en zijn staf hebben hun kennis en ervaring ingezet om ons huis te verkopen. Het contact met hen was prettig en informeel. Omdat ik zelf uit het "Verkoopvak Industriele kapitaalgoederen" kom, heb ik mijn kennis en ervaring in de vorm van "voorstellen en suggesties" ook mogen inzetten. Wij denken dat die combinatie, plus de inzet van een House re-styling specialiste, tot de verkoop binnen 1 jaar heeft geleid.