Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Schuberthof 53
27 januari 2023

Heel erg tevreden over niet alleen de makelaar, maar ook de rest van het personeel, keurige en correcte begeleiding.

Verkoper van een woning , Stampioenstraat 97
23 januari 2023

Zeer tevreden over het gehele verkoop traject. Prachtige verkoop presentatie. Snelle en goede begeleiding tijdens de verkoop. Atijd direct reageren en snel bereikbaar. Goede feedback. Bij team Perdijk staat service en communicatie duidelijk voorop ! Wij bevelen team Perdijk van harte aan !

Koper van een woning , Buitenroede 1, Moerkapelle
4 januari 2023

Verkoper van een woning , Buitenroede 1
4 januari 2023

Prima verkoopbegeleding en geweldige foto en film/drone opnames gemaakt. Aardige makelaar met kennis van zaken. Ons huis was snel verkocht.

Verkoper van een woning , De Esdoorn 18
17 december 2022

Prima makelaar met jarenlange ervaring in het vak. Ze zijn persoonlijk geinteresseerd en de begeleiding was zonder meer goed!

Verkoper van een woning , Klaproosstraat 29
15 december 2022

Het contact met Björn, Nico, Carla en Ildi verliep uiterst prettig en professioneel. Ik werd goed begeleid en op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Perdijk Makelaardij is een aanrader!

Verkoper van een woning , Zesde Tochtweg 4
10 december 2022

Perdijk makelaardij bestaat uit een klein team en dat maakt de samenwerking bij de verkoop heel persoonlijk en betrokken. Hun keuze van fotograaf was perfect, de foto's waren zo mooi dat ik bijna zou gaan twijfelen over of ik wel weg wilde. Het tekenen van de verkoopovereenkomst gebeurde aan de eettafel bij een stuk appeltaart. Heel gemoedelijk en prettig; Hetgeen ook tekenend was voor de samenwerking. Ik raad iedereen Perdijk aan. Zowel voor verkoop als aankoop. Want ook daar ben ik heel goed mee geholpen! Bedankt Carla, Björn, Nico en Ildi!

Verkoper van een woning , Perkstraat 18
8 december 2022

Zeer fijne samenwerking ervaren, goede voorlichting en advies gekregen. Hierbij raad ik andere Perdijk ERA makelaardij aan.

Verkoper van een woning , Akkerweg 41
8 december 2022

Zeer prettig contact. Verkoop prima verlopen. Deskundig en goed advies. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk ontzorgt in de verkoop.

Koper van een woning , Perkstraat 18, Zevenhuizen ZH
7 december 2022

Fijne persoonlijke benadering en bemiddeling.

Koper van een woning , Zesde Tochtweg 4, Waddinxveen
3 december 2022

Attent, kompleet en zeer relaxed; geen haast, geen tijdsdruk. Björn ontving ons en maakte een zeer prettige en vooral kundige indruk

Koper van een woning , De Leeuwerik 29, Zevenhuizen ZH
25 november 2022

Verkoper van een woning , Beukenlaan 179
23 november 2022

Het team van Perdijk heeft een persoonlijke aanpak en dat is heel prettig bij zo'n belangrijke beslissing als het kopen van een huis. Na een paar keer misgegrepen te hebben, was het dan eindelijk wel zo ver. En ik ben daardoor eigenlijk wel zo blij dat het eerder niet lukte om een 'winnend' bod uit te brengen. Precies wat ze bij Perdijk ook al gezegd hadden. Het juiste huis dat komt wel. Het was een lange weg, maar ik voelde echt gesteund door ze en dat was me heel veel waard. Echt een makelaar waar je op kunt vertrouwen!

Koper van een woning , Wethouder Kreftlaan 53, Zevenhuizen ZH
26 oktober 2022

Ons eerste huis gekocht bij Perdijk makelaardij. Ontzettend fijn en goed geholpen. Alles is ons duidelijk uitgelegd en met onze vragen konden we ten alle tijden goed terecht. Iedereen is heel betrokken, en nemen de tijd voor je om je te helpen. Kortom het kopen van ons huis had ik bij geen andere makelaar willen doen! Bedankt voor alles :)

Verkoper van een woning , Land voor Water 8
25 oktober 2022

Top makelaar! Goed advies gekregen, altijd bereikbaar en netjes op de hoogte gehouden wat de voortgang betreft.

Verkoper van een woning , Cluytstraat 63
19 oktober 2022

Wij zijn heel tevreden over Perdijk makelaardij Van het begeleiden te koop zetten tot verkoop en ook belangrijk ruim de tijd nemen voor bezichtigingen Ook makkelijk bereiken voor een vraag via app of even een belletje ! Al met al een vakkundig topteam!!!

Verkoper van een woning , Bredeweg 18
28 september 2022

Prettig en deskundig advies. Reageert snel. Denkt mee in het zoeken naar oplossingen. Is niet alleen steun in verkoop, maar ook in aankoop. Fijne makelaar.

Koper van een woning , Perkstraat 72, Zevenhuizen ZH
8 september 2022

Verkoper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5
7 september 2022

Een makelaar die alle ins en outs in de regio kent en met jarenlange ervaring een fijne gesprekspartner is. De verkoop van ons huis ging vlot (binnen een week) en werd snel afgehandeld.

Verkoper van een woning , Kasselbruin 14
6 september 2022

Een fijne makelaar, met veel kennis van de markt en de omgeving waar wij wilden kopen. Daarnaast hebben zij ook ons eigen huis verkocht en dat ging ook van een leien dakje.