Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Kerkstraat 11
3 augustus 2022

Alles verliep naar wens, wij zijn goed geholpen! Ze zijn heel vriendelijk en lief. Ik raad ze zeker aan!

Verkoper van een woning , De Fuut 37
15 juli 2022

Goede communicatie en kennis van zaken en de woningmarkt. Deze makelaar bevelen wij daarom van harte aan.

Verkoper van een woning , Noordeinde 47 a
19 juni 2022

Erg prettig en open contact. Ook het enthousiasme waarmee de makelaar aan de slag is gegaan vonden we aanstekelijk.

Verkoper van een woning , Pauwenveld 25
17 juni 2022

Heel goed geholpen door Nico Perdijk van Perdijk ERA Makelaardij. Nico heeft ons tijdens het gehele proces van het aankopen van ons huis geholpen bij alle bezichtigingen, alle biedingen, doornemen van de koopcontracten om er zeker van te zijn dat alles klopt en ook bij bij de inspectie van het nieuwe huis en bezoek aan de notaris voor de ondertekeningen. Ik kan Perdijk ERA Makelaardij zeker aanbevelen!

Koper van een woning , Hazeveld 39, Zevenhuizen ZH
9 juni 2022

Björn, de makelaar, heeft ons heel prettig en ontspannen ontvangen. Niet opdringerig verkopen maar rustig pratend en luisterend naar onze woonwensen en achtergrond.

Verkoper van een woning , Vilmos Huszárstraat 12
9 juni 2022

Wij zijn erg tevreden, een transparant makelaarskantoor en bij al onze vragen kregen wij snel antwoord.

Verkoper van een woning , Gravin Jacobastraat 4
7 juni 2022

Nico Perdijk heeft ons fantastisch geholpen met deskundige inzichten wat uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van ons prachtige huis. Gedurende het proces van alle bezichtigingen was hij zeer goed bereikbaar en gaf ons snel advies wanneer het nodig was. Wat erg fijn was is dat hij een realistische noot toevoegt zodat we een weloverwogen keuze/bod konden maken. Kortom uitstekend begeleid!

Koper van een woning , Wiekslag 6, Moerkapelle
22 mei 2022

Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat wij dat huis twee keer hebben mogen bezichtiging. En ook de persoonlijke aandacht tijdens de bezichtiging verdient een pluim.

Verkoper van een woning , Molenmaker 33
18 mei 2022

Het contact met de makelaar verliep in het gehele verkoopproces erg prettig. Ze zijn goed bereikbaar en brengen je op de hoogte bij alle ontwikkelingen. Geïnteresseerden konden snel terecht voor een bezichtiging. De woning was snel voor een mooie prijs verkocht.

Koper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5 f, Zevenhuizen ZH
8 mei 2022

Verkoper van een woning , Zuideinde 31 c
4 mei 2022

Zeer betrokken en bijzonder deskundige makelaar met een uitstekende kennis van de markt. Denkt goed mee, flexibel en uitstekende mensenkennis. Zeer professioneel, flexibel en responsief. Uitstekende makelaar om in de arm te nemen!

Koper van een woning , Kerkstraat 15, Moerkapelle
2 mei 2022

Ik heb het als zeer prettig ervaren open en direct . Het gehele proces is zeer prettig verlopen

Verkoper van een woning , Zuideinde 31 c
16 april 2022

Zeer betrokken en bijzonder deskundige makelaar met een uitstekende kennis van de markt. Denkt goed mee, flexibel en uitstekende mensenkennis. Zeer professioneel, flexibel en responsief. Uitstekende makelaar om in de arm te nemen!

Verkoper van een woning , Molenmaker 23
12 april 2022

Fijne eerlijke mensen. No nonsens, reëel beeld en doel voor ogen. Goede bereikbaarheid en fijne gesprekpartner. Wij hebben het hele traject als plezierig ervaren ondanks dat het verkopen van je woning toch altijd spannend is.

Koper van een woning , Bergumermeer 7, Rotterdam
7 april 2022

Goede service! Erg fijn geholpen!

Koper van een woning , Zuideinde 31 c, Rotterdam
3 april 2022

Koper van een woning , Molenmaker 25, Zevenhuizen ZH
12 maart 2022

Prima verlopen, snel en vriendelijk. Geen klachten.

Verkoper van een woning , Van Waningstraat 1 b
10 maart 2022

Super fijne communicatie, makkelijk in omgang. Ze willen echt het beste voor je regelen. Zou het niet anders gewilt hebben.

Verkoper van een woning , Kraagroos 42
26 februari 2022

Het contact was ontspannen, informeel & persoonlijk, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de aanpak helder.

Verkoper van een woning , Elbe 37
24 februari 2022

Professionele maar persoonlijke houding. Kundig en houd doel goed voor ogen zonder realiteitszin uit 't oog te verliezen.