Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Perkstraat 18
8 december 2022

Zeer fijne samenwerking ervaren, goede voorlichting en advies gekregen. Hierbij raad ik andere Perdijk ERA makelaardij aan.

Verkoper van een woning , Akkerweg 41
8 december 2022

Zeer prettig contact. Verkoop prima verlopen. Deskundig en goed advies. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk ontzorgt in de verkoop.

Koper van een woning , Perkstraat 18, Zevenhuizen ZH
7 december 2022

Fijne persoonlijke benadering en bemiddeling.

Koper van een woning , Zesde Tochtweg 4, Waddinxveen
3 december 2022

Attent, kompleet en zeer relaxed; geen haast, geen tijdsdruk. Björn ontving ons en maakte een zeer prettige en vooral kundige indruk

Koper van een woning , De Leeuwerik 29, Zevenhuizen ZH
25 november 2022

Verkoper van een woning , Beukenlaan 179
23 november 2022

Het team van Perdijk heeft een persoonlijke aanpak en dat is heel prettig bij zo'n belangrijke beslissing als het kopen van een huis. Na een paar keer misgegrepen te hebben, was het dan eindelijk wel zo ver. En ik ben daardoor eigenlijk wel zo blij dat het eerder niet lukte om een 'winnend' bod uit te brengen. Precies wat ze bij Perdijk ook al gezegd hadden. Het juiste huis dat komt wel. Het was een lange weg, maar ik voelde echt gesteund door ze en dat was me heel veel waard. Echt een makelaar waar je op kunt vertrouwen!

Koper van een woning , Wethouder Kreftlaan 53, Zevenhuizen ZH
26 oktober 2022

Ons eerste huis gekocht bij Perdijk makelaardij. Ontzettend fijn en goed geholpen. Alles is ons duidelijk uitgelegd en met onze vragen konden we ten alle tijden goed terecht. Iedereen is heel betrokken, en nemen de tijd voor je om je te helpen. Kortom het kopen van ons huis had ik bij geen andere makelaar willen doen! Bedankt voor alles :)

Verkoper van een woning , Land voor Water 8
25 oktober 2022

Top makelaar! Goed advies gekregen, altijd bereikbaar en netjes op de hoogte gehouden wat de voortgang betreft.

Verkoper van een woning , Cluytstraat 63
19 oktober 2022

Wij zijn heel tevreden over Perdijk makelaardij Van het begeleiden te koop zetten tot verkoop en ook belangrijk ruim de tijd nemen voor bezichtigingen Ook makkelijk bereiken voor een vraag via app of even een belletje ! Al met al een vakkundig topteam!!!

Verkoper van een woning , Bredeweg 18
28 september 2022

Prettig en deskundig advies. Reageert snel. Denkt mee in het zoeken naar oplossingen. Is niet alleen steun in verkoop, maar ook in aankoop. Fijne makelaar.

Koper van een woning , Perkstraat 72, Zevenhuizen ZH
8 september 2022

Verkoper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5
7 september 2022

Een makelaar die alle ins en outs in de regio kent en met jarenlange ervaring een fijne gesprekspartner is. De verkoop van ons huis ging vlot (binnen een week) en werd snel afgehandeld.

Verkoper van een woning , Kasselbruin 14
6 september 2022

Een fijne makelaar, met veel kennis van de markt en de omgeving waar wij wilden kopen. Daarnaast hebben zij ook ons eigen huis verkocht en dat ging ook van een leien dakje.

Verkoper van een woning , Kerkstraat 11
3 augustus 2022

Alles verliep naar wens, wij zijn goed geholpen! Ze zijn heel vriendelijk en lief. Ik raad ze zeker aan!

Verkoper van een woning , De Fuut 37
15 juli 2022

Goede communicatie en kennis van zaken en de woningmarkt. Deze makelaar bevelen wij daarom van harte aan.

Verkoper van een woning , Noordeinde 47 a
19 juni 2022

Erg prettig en open contact. Ook het enthousiasme waarmee de makelaar aan de slag is gegaan vonden we aanstekelijk.

Verkoper van een woning , Pauwenveld 25
17 juni 2022

Heel goed geholpen door Nico Perdijk van Perdijk ERA Makelaardij. Nico heeft ons tijdens het gehele proces van het aankopen van ons huis geholpen bij alle bezichtigingen, alle biedingen, doornemen van de koopcontracten om er zeker van te zijn dat alles klopt en ook bij bij de inspectie van het nieuwe huis en bezoek aan de notaris voor de ondertekeningen. Ik kan Perdijk ERA Makelaardij zeker aanbevelen!

Koper van een woning , Hazeveld 39, Zevenhuizen ZH
9 juni 2022

Björn, de makelaar, heeft ons heel prettig en ontspannen ontvangen. Niet opdringerig verkopen maar rustig pratend en luisterend naar onze woonwensen en achtergrond.

Verkoper van een woning , Vilmos Huszárstraat 12
9 juni 2022

Wij zijn erg tevreden, een transparant makelaarskantoor en bij al onze vragen kregen wij snel antwoord.

Verkoper van een woning , Gravin Jacobastraat 4
7 juni 2022

Nico Perdijk heeft ons fantastisch geholpen met deskundige inzichten wat uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van ons prachtige huis. Gedurende het proces van alle bezichtigingen was hij zeer goed bereikbaar en gaf ons snel advies wanneer het nodig was. Wat erg fijn was is dat hij een realistische noot toevoegt zodat we een weloverwogen keuze/bod konden maken. Kortom uitstekend begeleid!