Logo
illustratie

Een sterke combinatie van ervaring en een moderne aanpak

U verkoopt of koopt niet elke dag een woning. Kies daarom voor een ERA makelaar. We kennen de omgeving op onze duim, hebben een groot netwerk en weten precies hoe we voor u de beste prijs kunnen behalen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij

Verkoop
Wij doen alles wat nodig is om uw woning optimaal te verkopen. Met de ERA Vergelijkende Marktanalyse bepalen wij de marktwaarde van uw woning en vervolgens adviseren we u over de beste vraagprijs en verkoopstrategie. Een realistische aanbiedingstekst, professionele foto's en plattegronden van de woning zorgen voor een optimale presentatie van uw woning. Met een mix van offline en online middelen vragen we vervolgens maximale aandacht voor uw huis.

Aankoop
Een huis kopen doet u niet iedere dag. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject. We zijn bij de bezichtigingen en wijzen u op zaken die de verkopende makelaar wellicht minder aandacht geeft. Met een waardebepaling, een bouwkundige scan (indien nodig) en een juridisch onderzoek geven wij u zekerheid bij de grootse aankoop van uw leven. Bovendien helpen we de beste prijs voor u te onderhandelen. We laten u op deze manier de juiste beslissingen nemen.

Ons werkgebied

Vanuit ons makelaarskantoor in Zeist werken wij voor opdrachtgevers in de plaatsen zoals Driebergen, Zeist. Wij kennen de regio Zeist en omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen. Wij spreken u graag eens persoonlijk!

illustratie

Neem contact op met de makelaar in Zeist

Privacyverklaring