Logo
illustratie

Santen & Gasille ERA Makelaars

Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzen maken; vaak voor de eerste keer.

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons...

Een makelaar kiezen heeft alles te maken met vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille Makelaars is een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Een makelaar die verder gaat
Een deal sluiten is niet moeilijk. De béste deal sluiten wel. Een woning of een bedrijfsobject tegen de beste prijs aan- of verkopen is een samenspel van diverse factoren. Dat vraagt tact, kennis van zaken, geduld en creativiteit. Bij Santen & Gasille Makelaars heeft u altijd te maken met makelaars die het klappen van de zweep kennen. En die in hun dienstverlening ook graag een stap verder gaan. Want optimale dienstverlening vraagt in de makelaarsbranche van vandaag om een makelaar die bereid is om alles te doen voor u als opdrachtgever.

Een makelaar die integer is
Het is een kleine wereld waarin we ons bewegen. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn voor Santen & Gasille Makelaars het fundament voor succesvol zaken doen, op korte en op lange termijn. Door open communicatie voorkomen wij dat belangen door elkaar gaan lopen. Bij Santen & Gasille Makelaars staan we voor transparantie. Geen twee petten op. Geen dubbele agenda's. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst. Die integriteit waarderen cliënten in onze dienstverlening.

Een makelaar met korte lijnen
Santen & Gasille Makelaars kent een slagvaardige aanpak. Geen negen-tot-vijf-kantoor, altijd aanspreekbaar zijn, zaken snel regelen: het zijn aspecten die nét het verschil kunnen maken tussen een goede transactie en een heel goede transactie. We staan in nauw contact met accountants, notarissen en banken. Door ons grote netwerk weten we dus snel de specialisten te traceren die op een moment nodig zijn. Die slagvaardigheid vergroot uw succeskans.

Een makelaar die twéé organisaties achter zich heeft
Santen & Gasille Makelaars heeft zowel het NVM- als het ERA-lidmaatschap. Daardoor kunnen we onze eigen kennis aanvullen met externe expertise. Bovendien weet u wat u aan ons heeft. We werken volgens NVM- en ERA-richtlijnen. Duidelijkheid staat voorop. En als er ooit iets is, behartigen NVM en ERA ook úw belangen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij:

  • Verkoop
  • Aankoop
  • Taxatie
  • Huren/Verhuren
  • Nieuwbouw
  • Onteigening
  • Gratis dienstverlening:

Werkgebied

Santen & Gasille Makelaars heeft al ruim 25 jaar ervaring. Wij kennen de omgeving door en door!

Wij zijn actief in het Westland, Midden Delfland, Hoek van Holland, Delft, Den Haag, Rijswijk en Voorburg.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.30 uur.

Buiten kantoortijden volgens afspraak.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 121 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Privacyverklaring