Logo
illustratie

Rotterdam

De Maasstad met zijn moderne architectuur, mooie winkelgebieden, de Markthal, de Koopgoot en gezellige uitgaansgelegenheden. Het is er heerlijk om te verblijven en te wonen. Of je nu wilt wonen in een kubuswoning, op tweehonderd meter hoogte aan de maas, in het lommerrijke Hillegersberg of “lekker op zuid”. In Rotterdam vind je het allemaal! De afgelopen jaren is Rotterdam uitgegroeid tot een bruisende en gastvriendelijke metropool. Wij van ERA Focus Makelaars Rotterdam ademen Rotterdam. Wij hebben de echte Rotterdamse mentaliteit van “niet lullen maar poetsen”. De ontwikkelingen in en rondom het Rotterdamse gaan snel. Wij houden deze ontwikkelingen nauwkeurig voor je in de gaten. Hierdoor beschikken wij continu over actuele kennis en informatie.

Ons Werkgebied

Naast dat wij actief zijn in de stad hebben wij ook veel kennis en ervaring in huis over de Rotterdamse regio . De plaatsen Maasland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet en Spijkenisse rekenen wij hierdoor ook tot ons werkgebied.

Contact?

Wil je ook gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij drinken graag een “bakkie pleur” of chique “latte macchiato” met jou. Waar, hoe en wanneer jij dat wil!

illustratie

Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Vul hier uw contactgegevens in voor een vrijblijvende kennismaking.

Privacyverklaring