Logo

Waarom Makelaardij Utrecht

Kwaliteit

Makelaardij Utrecht biedt u de beste kwaliteit. Bij ons werken alleen gecertificeerde NVM makelaars. Daarnaast zijn wij aangesloten bij ERA en kunnen wij naast de aankoop of verkoop van een woning een taxatie voor u verzorgen met of zonder het NWWI keurmerk. Wij werken op een persoonlijke wijze. Door u goed te leren kennen kunnen we u nog beter van dienst zijn. Makelaardij Utrecht zorgt altijd voor een vlotte afwikkeling en wij verzorgen de aan- of verkoop voor u voor een eerlijke prijs.

Makelaar op maat

Wij zetten u op de eerste plaats en verzorgen voor u wat u nodig heeft. Wij kunnen alles voor u overnemen of bijvoorbeeld alleen een woning online zetten of de koopakte opmaken.

Compleet verzorgde verkoop

Compleet verzorgd uw woning verkopen.
Laat u de verkoop het liefst over aan een professionele verkoopmakelaar met verstand van zaken op de woningmarkt? De verkoop van een woning is niet zo eenvoudig als sommige partijen doen geloven. Een snelle effectieve verkoop, resulterend in een mooie verkoopsom, vergt op zijn minst veel tijd.
Wij verzorgen de gehele verkoop van de woning. Wij staan er vanaf de waardebepaling tot het transport bij de notaris. Alles is compleet verzorgd en gebeurt altijd in samenspraak met de eigenaar.
De foto’s, tekst en plattegrond voor de presentatie van de woning worden door ons op professionele wijze gecreëerd en alle bezichtigingen worden door ons begeleid. Niet voor niets zijn we al meer dan 50 jaar een betrouwbare en professionele partner op de woningmarkt in Utrecht en omgeving. Door onze ervaring, vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen wij u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Samen sterk!

Uw woning samen met ons verkopen kan al voor € 1.000,--. Wilt u samen met ons als verkoopmakelaar uw woning verkopen?
Is het voor u mogelijk om zelf ook mooie foto’s van de woning te maken en de bezichtigingen zelf te begeleiden? U weet immers precies wat de voordelen van de woning zijn en kan dit ook goed overbrengen aan andere mensen. Het grote voordeel van dit pakket is dat u de woning gedeeltelijk zelf verkoopt, maar met de marketingtools, kennis en expertise van een lokale gecertificeerd NVM makelaar. Voor alle vragen, opmerkingen en twijfels kunt u altijd bij één van onze makelaars terecht!
Alle voordelen van zelf verkopen met alle kennis van een gecertificeerd NVM makelaar achter de hand, we staan samen sterk bij de verkoop van uw woning!

Compleet verzorgde aankoop

Wordt u het liefst begeleid bij de aankoop van een woning door een professional met verstand van zaken op de woningmarkt? Natuurlijk kunnen wij van Makelaardij Utrecht u bij het gehele aankooptraject begeleiden. Als u de ideale woning nog niet heeft gevonden tussen het grote aanbod op Funda of als u bijvoorbeeld nog niet bekend bent met de regio Utrecht kunnen wij u helpen. Wij weten als geen ander wat de beste en mooiste plekjes zijn om te wonen en gaan graag met u mee langs de woningen die uw voorkeur genieten. We kunnen u dan van alle benodigde informatie voorzien zodat u goed voorbereid deze belangrijke beslissing kan nemen.

Begin uw zoektocht goed!

Een woning met ons aankopen kan al voor € 1.000,--. Begin met een aanmelding voor de gratis en vrijblijvende zoekersmailing van Makelaardij Utrecht. U ontvangt dan dagelijks een e-mail met het nieuwe woningaanbod binnen uw zoekcriteria, niet alleen van ons, maar ook van bijna alle andere makelaars in de regio. De meeste woningen bereiken u zo net iets eerder dan dat ze op Funda te zien zijn.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 49 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring