beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Brasemstraat 105
14 mei 2024

Makelaar Joost de Bree heeft m’n ouders geholpen bij de verkoop van hun huis. We wilde een makelaar die m’n ouders goed zouden begeleiden door het gehele proces. En dat is wat Joost deed, hij nam de tijd voor mijn ouders, gaf voldoende uitleg en nam ze mee in het gehele proces en was aanwezig wanneer nodig was. Wij waren erg tevreden over de samenwerking!

Verkoper van een woning , Beneluxlaan 22
19 april 2024

Een paar voor ons kenmerkende woorden: rustig, betrouwbaar, deskundig, behulpzaam, meedenkend en een prettige en snelle communicatie. Kortom: wij zijn erg tevreden.

Verkoper van een woning , Homeruslaan 47 B
18 januari 2024

Ze kennen de markt, zijn voor ons al jaren vertrouwd en betrouwbaar. Goed bereikbaar en reageert snel.

Verkoper van een woning , Verheulstraat 1
6 november 2023

Makelaar De Bree is een hele fijne betrouwbare makelaar. Wij zijn enorm goed door ze begeleidt en ze hebben ons huis goed en op een prettige manier verkocht. Het contact met ze verliep respectvol en als we vragen hadden dan dachten ze altijd mee.

Verkoper van een woning , Edisonstraat 119
6 oktober 2023

Danielle Coljee heeft de woning goed en snel verkocht. Zeer tevreden over de presentatie en afwikkeling!

Verkoper van een woning , Van Vollenhovenlaan 39
13 juli 2023

Alles verkocht voor goede prijs in korte tijd. Dus geen opmerkingen of aanmerkingen anders dan: aanbevolen.

Verkoper van een woning , Talmalaan 13
4 juli 2023

Is een goede en bekwame makelaar met veel ervaring. Is altijd rustig. En is niet te beroerd om snel te schakelen als dat nodig is.

Verkoper van een woning , Jan Pieterszoon Coenstraat 89
25 april 2023

Zeer prettige en betrouwbare begeleiding bij de verkoop. Naar volledige tevredenheid werd het pand voor een prima prijs verkocht.

Verkoper van een woning , Mimosastraat 49
3 april 2023

Het contact was heel goed. We werden overal direct over geïnformeerd. De verwachtingen die geschept werden klopten ook allemaal met de werkelijkheid. Een heel betrouwbare makelaar!

Verkoper van een woning , Marco Pololaan 253
24 januari 2023

Fijn contact, zowel begeleid bij aankoop in t verleden als bij recente verkoop. Ook communicatie verliep goed en snel.

Verkoper van een woning , Trumanlaan 503
16 januari 2023

Ik ben goed geholpen door Joost. Hij heeft het hele proces duidelijk uitgelegd en zo liep het ook. Ook in onzekere situaties heeft hij me goed advies gegeven. Enige feedbak voor verbetering is dat bij het schrijven van de funda tekst wat extra effort nodig was om dit op de gewenste advertentie te krijgen. Al met al helemaal tevreden!

Verkoper van een woning , Yokohamadreef 56
6 oktober 2022

Het contact met Joost verliep uitermate plezierig. Gelukkig heeft hij een realistische instelling die uitstekend paste bij de onze. Luisterde bovendien ook heel goed naar wat wij van het één en ander vonden, en reageerde daar vanuit zijn kennis en kunde heel goed op. Ook met zijn medewerkers verliep het contact heel plezierig. Wij werden keurig op de hoogte gehouden met de stand van zaken.

Verkoper van een woning , Raadwijk 4
25 april 2022

Joost is een hele fijne en rustige makelaar. Heeft ons goed begeleid en geholpen. Prettig in de omgang en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Auriollaan 9
15 maart 2022

Bij het eerste gesprek met Joost de Bree al een goed gevoel. Joost had zich goed voorbereid. Fijn om mee te schakelen, goede communicatie. Denkt goed mee. Reageert snel op vragen. Kortom: zeer tevreden met de dienstverlening!

Verkoper van een woning , Oudenoord 523
3 februari 2022

Het contact met makelaar Joost de Bree en zijn kantoor verliep van het eerste tot het laatste moment soepel, snel en prettig. Altijd bereikbaar voor vragen, gaf snelle en goede antwoorden. Perfecte service, bereid om iets extra voor een klant te doen. Ruimte voor eigen inbreng. Afspraken werden altijd nagekomen. Kennis van de lokale markt en de juiste aanpak wat resulteerde in een mooie opbrengst voor ons als verkopers. Afhandeling zeer correct. Met deze makelaar kan je met een gerust hart in zee gaan. No nonsens.

Verkoper van een woning , Groen van Prinstererstraat 40
28 januari 2022

Joost de Bree heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis. Hij deed wat hij beloofde, communiceerde goed en was prettig in de omgang. Voor ons een heel goede keus!

Verkoper van een woning , Griftstraat 6 BIS
15 januari 2022

Joost is a great professional, knows his work, can give you an advice on selling strategy. If you sell the house with Joost, you can be sure that you are in good hands. He has been always available for us for any questions. Thank you Joost! It was a great pleasure working with you.

Verkoper van een woning , St.-Winfridusstraat 9
9 november 2021

Joost en Bas hebben ons begeleid in de aan-verkoop van een huis. We zijn blij met de service en prettige communicatie tijdens het gehele proces.

Verkoper van een woning , Kernkampplantsoen 96
18 maart 2021

Uitstekende makelaar. Het huis van een overleden ouder verkopen tijdens de Corona pandemie, wanneer je zelf in het buitenland woont is niet vanzelfsprekend. Ik had 4 makelaars voor een vrijblijvend gesprek uitgenodigd en Joost de Bree onderscheidde zich onmiddelijk tijdens dit eerste gesprek door zijn nuchtere en vakkundige aanpak. Geen grootse (soms zelfs onzinnige) verkoopverhalen en/of beloftes, maar een zakelijk onderhoud in een vriendelijke atmosfeer. Dat geeft vertrouwen. Het hele verkoopproces is in handen genomen door Joost, die alles zeer vlot en efficient heeft afgehandeld. Zeer te waarderen waren het regelmatig overleg over de verkoopstrategie, zijn bereikbaarheid voor vraag en uitleg en de systematische terugkoppeling over de bezoeken. Joost handelt naar zijn woorden. Ik beveel Joost dan ook ten zeerste aan.

Verkoper van een woning , W.A. Vultostraat 125
20 februari 2021

Joost heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning, hierover zijn we erg tevreden, en het resultaat was perfect, zelfs boven verwachting. Joost is een prettige makelaar, die goed kan luisteren en goed meedenkt. Hij is eerlijk, rustig en betrokken, een verademing tussen de vele 'gladde' makelaars. Ook bij de aankoop van de nieuwe woning heeft hij fantastisch geholpen, dit is erg snel gegaan. Enorm bedankt!