Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Jac. van Looylaan 16
6 september 2021

Geheel onverwacht kochten wij een ander huis. Moesten heel snel schakelen. Corien heeft ons veel werk uit handen genomen. Geholpen met de lijsten invullen en goede adviezen gegeven.

Verkoper van een woning , Snoeckgensheuvel 58
2 augustus 2021

Prettig contact, vriendelijk en inlevend, correcte handelswijze hanterend naar verkoper en evt kopers, vaak contact voor berichtgeving over de stand van zaken. Bijzonder tevreden. Pluim voor makelaarsbedrijf Sträter.

Verkoper van een woning , Lorentzstraat 74
29 juli 2021

In deze tijd en markt was Joost Sträter ons baken in bange dagen. Hij gaf een reële inschatting tav onze verwachtingen, adviseerde ons op alle ertoe doende zaken, was heel goed bereikbaar en hield ons met de benen op de grond. De samenwerking met zijn zus Corien was door omstandigheden minder, maar niet minder adequaat.

Verkoper van een woning , Florence Nightingalelaan 3
7 mei 2021

Het contact was prima, de begeleiding evenzeer! De opgemaakte informatie zag er meer dan prima uit. De gemaakte foto shoot gaf de realiteit prima aan, chapeau! Er werd snel geanticipeerd op de gekte op de woning markt. Hij stond klaar voor verkoop 24 uur en 7 dagen!

Koper van een woning , Florence Nightingalelaan 3, Amersfoort
1 mei 2021

Persoonlijk en dienstverlenend. "Een man, een man, een woord, een woord"

Verkoper van een woning , Regentesselaan 32
14 april 2021

Zeer persoonlijk, deskundig en prettig contact. Veel ervaring met en kennis van de markt. Begeleiding door beide makelaars van het bedrijf, goed op elkaar ingespeeld.

Verkoper van een woning , van Goyenlaan 5
9 december 2020

Deze makelaar is snel van begrip. Realistische inschatting van de prijs. Mensenkennis. Prettig in de omgang. Adequaat optreden bij uitzonderingen.

Koper van een woning , Ruys de Beerenbroucklaan 8 B, Amersfoort
16 oktober 2020

Goede dienstverlening, veel flexibiliteit.

Koper van een woning , Vondellaan 37, Amersfoort
5 september 2020

Verkoper van een woning , Gaesbeekerhof 5
29 augustus 2020

Een hele prettige makelaar. Deskundig, vriendelijk én zakelijk. Het huis is snel verkocht, voor de verkoopprijs die de makelaar van te voren geadviseerd had. Ik beveel deze makelaar van harte aan .

Verkoper van een woning , Klaarwaterweg 71
24 juli 2020

Alles is top geregeld, we hadden zelf nergens omkijken naar!! We zijn voorzien van een deskundig advies en zijn goed bijgestaan in het hele proces!

Verkoper van een woning , Klaarwaterweg 71
3 juli 2020

Alles is top geregeld, we hadden zelf nergens omkijken naar!! We zijn voorzien van een deskundig advies en zijn goed bijgestaan in het hele proces!

Verkoper van een woning , Dillenburglaan 4
16 juni 2020

plezierig en snel in communicatie, fijn om mee te werken .

Verkoper van een woning , Hoge Kleiweg 1
16 juni 2020

Zeer kundige makelaar die zeer goede inschatting maakte van de waarde van het huis in vergelijking met de andere offertes. Goed op de hoogte was van de bouw, architectuur en omgeving. Snel reageerde. Geen onnodige rondleidingen door huis. Betrouwbaar en sloot alles goed af na bezichtiging. En een zeer reële courtage.

Verkoper van een woning , Anna Paulownalaan 71
20 mei 2020

Wij hebben zeer goede ervaringen met Sträter makelaardij. Samenwerking was heel plezierig, communicatie zeer open. Goede kennis van de marktsituatie in de omgeving. Respectvolle omgang met onze oude moeder. Administratieve voorbereiding en afwikkeling prima. Verkoopproces zeer soepel verlopen. Goed gevoel over alles.

Verkoper van een woning , Hoge Kleiweg 1
1 mei 2020

Strater makelaar was/is zeer goed op de hoogte. Hij verkocht met succes meerdere huizen aan de hoge kleiweg. Ieder huis zeer verschillend dus geen eenheidsworst. Zeer kundig en gedegen advies. Hij heeft goed onderzoek gedaan naar geschiedenis, architect etc. Heeft goede tekst geschreven, goede foto's (heel belangrijk) en prettige goede communicatie! Een pluim!!

Verkoper van een woning , Ereprijsstraat 177
4 april 2020

Corien is makkelijk te bereiken en denk actief mee. Onderbouwt haar mening en advies met marktcijfers. Veel ervaring. We waren ons huis binnen 1,5 week onder voorbehoud kwijt.

Verkoper van een woning , Beukenlaan 56
5 februari 2020

We zijn zeer tevreden over de manier waarop Sträter de verkoop heeft begeleid. Op onze vraag om ons op de hoogte te houden van objecten (appartementen) in Soest die te koop worden aangeboden was de reactie summier. Maar je, we hadden de makelaar ingeschakeld voor verkoop, niet voor aankoop

Koper van een woning , Weegbreestraat 44, Soest
8 januari 2020

Super goede service en zeer vriendelijke medewerkster.

Verkoper van een woning , Pieter Jelles Troelstralaan 30
21 december 2019

We hebben de samenwerking als prettig en succesvol ervaren. We raden Strater Makelaardij dan ook van harte aan.