Logo
foto

Onze makelaardij is van oudsher een familiebedrijf. In de tachtiger jaren opgezet door Paul en Loes Sträter en nu sinds enige jaren al weer voortgezet door Joost Sträter (beëdigd en gecertificeerd NVM-makelaar) en Corien Sträter (gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar). Het positieve daarvan is u vast duidelijk. Wij maken er absoluut geen punt van om met elkaar ’s avonds of in het weekend de lopende zaken door te spreken. Echt iedereen is van alles op de hoogte.

Voor u als potentiële koper heeft dat alleen maar voordelen. Als u belt, weet ieder van ons wie u bent, wat u zoekt en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Kennis en kunde is bij ons in ruime mate aanwezig. Wij raden u dan ook met klem aan daarvan te profiteren.

Wij begeleiden u plezierig en deskundig bij alle trajecten van het zoeken, beoordelen, onderhandelen, inspecteren tot het uiteindelijk kopen van de voor u ideale woning. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Ook de “nazorg” is bij ons in goede handen. Schroomt u niet ons te bellen om een afspraak te maken.  

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Vertrouwen, begrip en interesse daar gaat het om en wij gaan ervan uit dat wij u dat kunnen bieden.

Ons werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in Soest, maar wij zijn actief in de regio Eemland. Ons werkgebied is Soest, Soesterberg, Amersfoort, Leusden en Baarn. En daarnaast in Hilversum, Laren, Blaricum, Bilthoven.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 32 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Contact

Privacyverklaring