Logo
illustratie

Sträter ERA Makelaardij

Onze makelaardij is van oudsher een familiebedrijf. In de tachtiger jaren opgezet door Paul en Loes Sträter en nu sinds enige jaren al weer voortgezet door Joost Sträter (beëdigd en gecertificeerd NVM-makelaar) en Corien Sträter (gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar).

Het positieve daarvan is u vast duidelijk. Wij maken er absoluut geen punt van om met elkaar ’s avonds of in het weekend de lopende zaken door te spreken. Echt iedereen is van alles op de hoogte.

Voor u als potentiële koper heeft dat alleen maar voordelen. Als u belt, weet ieder van ons wie u bent, wat u zoekt en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Kennis en kunde is bij ons in ruime mate aanwezig. Wij raden u dan ook met klem aan daarvan te profiteren.

Makelaardij in Soest

Wij begeleiden u plezierig en deskundig bij alle trajecten van het zoeken, beoordelen, onderhandelen, inspecteren tot het uiteindelijk kopen of verkopen van uw woning. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Ook de “nazorg” is bij ons in goede handen. Schroomt u niet ons te bellen om een afspraak te maken.  

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Vertrouwen, begrip en interesse daar gaat het om en wij gaan ervan uit dat wij u dat kunnen bieden.

Makelaar in regio Eemland

Onze makelaardij is gevestigd in Soest, maar wij zijn actief in de regio Eemland. Ons werkgebied is Soest, Soesterberg, Amersfoort, Leusden en Baarn. En daarnaast in Hilversum, Laren, Blaricum en Bilthoven.

Overweegt u uw huis te verkopen? Vraag een gratis waardebepaling aan!

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 33 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Schakel ons in als uw makelaar

Privacyverklaring