Logo

Een vooruitstrevend makelaarskantoor

Berg ERA Makelaars is gevestigd in Sassenheim en actief in de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer.
Naast het NVM-lidmaatschap, zijn wij ook aangesloten bij ERA Nederland. Een sterke combinatie!

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en voldoen aan de strenge eisen van de NVM.

De diensten bestaan o.a. uit het aan- en verkopen van huizen, het maken van (nwwi)taxaties en uitbrengen van (nieuwbouw)advies.

Verkoopbegeleiding

foto

Wilt u een uitgebreide presentatie van uw woning op Funda tegen een scherp tarief, zonder opstartkosten?
Maak een vrijblijvende afspraak (kosteloos) met één van onze beëdigd makelaars om uw wensen te bespreken. Uiteraard bepalen we meteen de waarde van uw woning en adviseren een strategische vraagprijs.

Over het algemeen kennen de meeste verkopers van woningen min of meer dezelfde behoeften:

- 1) De maximale opbrengst voor de woning realiseren;
- 2) Verkopen binnen de gewenste termijn;
- 3) Geen zorgen of problemen achteraf.

Als deskundig adviseur kunnen wij u, ongehinderd door emoties die bij u als persoonlijk betrokkene wel van invloed (kunnen) zijn, alle beslommeringen omtrent de verkoop uit handen nemen. Bezichtigingen, onderhandelingen (uiteraard in overleg met u als opdrachtgever) en de hele (administratieve) afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris.

Natuurlijk verzorgen wij een fraaie verkoopbrochure (drukwerk) alsmede een fraaie presentatie van uw woning op internet (óók op www.funda.nl en www.era.nl!), in onze etalage, een spandoek in onze kantoortuin en in kranten!

Ook kunt u kosteloos deelnemen aan de Open Huizen Routes.

Potentiële kijkers kunnen nu ook via Funda.nl alvast een virtuele tour maken door uw woning. Wij maken van iedere ruimte in uw woning een 360-graden foto en deze wordt vervolgens verwerkt tot een vergelijkbare presentatie als op Google Streetview het geval is.

Indien u het belangrijk vindt om bovenaan de resultatenlijsten van Funda te komen is het Presentatie Pakket een aanrader. Uw woning wordt dan gepresenteerd middels een Floorplanner-plattegrond, virtuele tour en een video-tour ('lopende' video door uw woning). Woningen met dit pakket staan bovenin de zoekresultaten op Funda.

We berekenen geen opstartkosten door aan onze klanten en service staat bij ons nog hoog in het vaandel! In 2016 heeft dat geresulteerd tot het winnen van de landelijke ERA Award voor 'Klanttevredenheid' en in 2017 en 2018 was ons kantoor in deze categorie genomineerd (top 3). Ook de resultaten van de klantbeoordelingen op Funda (gemiddeld 9,3 voor verkoop- en 9,5 voor aankoopbemiddeling) bevestigen dit.

Informeer naar onze scherpe tarieven en uitgebreide pakketten!

Aankoopbegeleiding

Het kan geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen.

De rol van Berg ERA Makelaars bij het aankoopproces:
- Behartigen van uw belangen!;
- Analyseren van uw woonwensen;
- Zoeken en aanbieden passende woningen;
- Begeleiden bij het bezichtigen van passende woningen;
- Waarderen op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren;
- Professioneel onderhandelen met verkopende partij;
- Regelen van alle juridische zaken;
- Begeleiding bij de notaris;
- Is ook na de oplevering beschikbaar voor vragen ('after sales service').

TEST NU GRATIS ONZE AANKOOPMAKELAAR!

U kunt, zonder enige verplichting, met de werkwijze van onze aankoopmakelaars kennismaken. Als u een woning op het oog heeft, welke via een andere makelaar te koop wordt aangeboden, gaan wij graag met u mee tijdens een bezichtigingsafspraak. 

Hierdoor kunt u zelf ervaren of onze manier van werken u aanspreekt.

Even terug in de tijd

Op 1 januari 1980 werd "Makelaardij Zwaan" te Sassenheim overgenomen door Jan Voskuil en Cees Berg en voortgezet onder de naam "Voskuil en Berg makelaardij o.g.".

In 2001 neemt Corneel Berg het aandeel van Jan Voskuil over.

Ruim drieëntwintig jaar later (per 1 oktober 2003) gaat het bedrijf verder onder de naam "Berg Bollenstreek Makelaars" met Cees en zijn zoon Corneel Berg aan het roer!

Op 1 juli 2005 heeft Cees vervolgens het stokje overgedragen aan Dennis Vissers en sinsdien is er weer veel veranderd:

Vandaag de dag

Sind de jaren '90 is het kantoor lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en vanaf 1 januari 2007 tevens aangesloten bij een samenwerkingsverband van ruim 100 ERA-makelaars.

Binnen Nederland nemen we plaats in de ERA Leaders Circle (Top-25).

Berg ERA Makelaars is de naam waaronder wij vandaag de dag onze verfrissende makelaars-activiteiten uitvoeren. Sinds 2014 nemen wij ook plaats in de exclusieve denktank-sessies van Funda, waardoor onze klanten snel kunnen profiteren van innovatieve presentatiemogelijkheden op Funda.nl.

Ons werkgebied strekt zich uit van Bennebroek tot Leiden en van Noordwijk tot en met de Haarlemmermeer.

Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 89 te Sassenheim; Een vooroorlogse en karakteristieke vrijstaande villa biedt met haar gemoderniseerde interieur en ruime etalages de perfecte ambiance voor ons moderne makelaarskantoor!

Contact

foto

Berg ERA Makelaars

Hoofdstraat 89
2171 AS SASSENHEIM

Telefoonnummer: 0252 - 222 305

Internet: www.bollenstreekmakelaars.nl
Email: info@bollenstreekmakelaars.nl

Openingstijden: maandag - vrijdag | van 9.00 - 17.30

op zaterdagen volgens afspraak

illustratie
Dit is het gemiddelde van 302 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Contact opnemen?

U kunt dit formulier invullen, indien u meer informatie wenst over o.a. verkoop, aankoop en taxaties. Wij nemen spoedig contact met u op.

Privacyverklaring