Logo
illustratie

Uw huis verkopen?

Denkt u aan verhuizen? Misschien heeft u al een nieuw huis op het oog of misschien wilt u eerst uw huidige huis verkopen. Als huizenverkoper hoopt u natuurlijk dat u snel de juiste kopers vindt en dat die ook een goede prijs voor uw huis willen betalen.

Het verkopen van uw huis vraagt om een goed plan van aanpak

Het verkopen van uw huis vraagt om een goed plan van aanpak waarbij alle mogelijke middelen worden ingezet om de verkoop zo snel mogelijk te realiseren tegen de maximale prijs. Door een goede mix van prijs, woning, presentatie en communicatie is het nog steeds mogelijk om uw woning binnen korte tijd te verkopen.

Met onze doordachte ERA verkoopstrategie en de ERA Garantie verkopen wij uw huis snel goed en zeker. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening en het verkoopresultaat zeer hoog. Wij ontvingen al honderden beoordelingen van zeer tevreden klanten. Daar zijn we trots op!

Uw ERA Makelaar

Wanneer u een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met u heeft, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht strategisch verkoopplan heeft dan passen wij perfect bij u.

Onderdeel van een wereldwijd netwerk

Ons kantoor maakt onderdeel uit van ERA. Hierdoor weet u dat u te maken heeft met een organisatie van meer dan 9000 geselecteerde kwaliteitsmakelaars in 36 landen over de hele wereld. De makelaars van ERA zijn betrouwbaar, deskundig en pro-actief. U profiteert van een groot en breed netwerk. Ons kantoor bevindt zich bovendien in de top van de ERA kantoren in Nederland, de Leader Circle kantoren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij branchevereniging NVM.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 281 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten?

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Privacyverklaring