Logo
illustratie

Het voordeel van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen is een grote stap en is misschien wel de grootste financiële beslissing die u de komende 10 jaar neemt. De vraag is of u deze beslissing weloverwogen en met het beste resultaat kunt nemen zonder professioneel advies en professionele begeleiding. Aankopen met een ERA-makelaar in Nieuwegein of Utrecht is niet alleen slim, maar ook verstandig. De vraagprijzen zijn niet de koopprijzen. Een aankoopmakelaar weet hoe laag u kunt bieden. Een huis is veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij u past voelt u zich thuis, een plek waar u tot rust komt en uzelf kunt zijn.

Droomhuis kopen zonder zorgen

Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw  droomhuis kunt aankopen, wij komen op voor uw belang, een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die u tegen kunt komen bij de koop. Wat denkt u van: bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Samen met u willen we gaan kijken welk huis bij u past en waar u zich 100% thuisvoelt. Kortom: Samen kopen we je droomhuis!

Aspekt ERA Makelaars is er voor u

U heeft niet alleen behoefte aan een specialist op huizen gebied. U zoekt een vertrouwenspersoon. Iemand die u wijst op alle voor-, maar ook nadelen. Iemand ie u met raad en daad bijstaat. Iemand met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. Aspekt ERA makelaars is er voor u. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening en het verkoopresultaat zeer hoog. Wij ontvingen al honderden beoordelingen van zeer tevreden klanten. Daar zijn we trots op!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 281 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten?

Wilt u weten wat wij als aankoop makelaar voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak.

Privacyverklaring