Aspekt ERA Makelaars
STERK DOOR SERVICE
Logo

Over ons

Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzen maken; vaak voor de eerste keer.

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas acheraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons...of het zouden uw woonwensen moeten zijn.

U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan de Beverweide 2 te Nieuwegein of vraag een gratis waardebepaling aan, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons werkgebied

Wij zijn vooral actief in Nieuwegein. Ook werken wij regelmatig in omliggende plaatsen als IJsselstein en Tull en 't Waal. Wij hebben ook een vestiging in Utrecht, vanuit daar hebben wij verschillende wijken van Utrecht zoals Leidsche Rijn, Zuilen en Overvecht, Vleuten en De Meern.

Onze openingstijden

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

illustratie
Dit is het gemiddelde van 244 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten maak dan een afspraak met ons?

Privacyverklaring