Logo

Taxaties in Montfoort en omgeving

Of het nu gaat om een hypotheekaanvraag voor de aankoop van je nieuwe woning, verbouwing, echtscheiding, een erfenis, onteigening of een verzoek van de Belastingdienst. Alle instanties eisen dat er een gevalideerd taxatierapport wordt levert.

Validatie van een taxatierapport betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én het taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG en de hypotheekverstrekkers.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Onze ervaren taxateurs taxeren voor zowel particulier als zakelijk vastgoed en zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed-Grootzakelijk Vastgoed en Landelijk en Agrarisch vastgoed.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en voor de zakelijke markt bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een taxatierapport dat aan alle eisen en wettelijke regels voldoet. 

Dit is het gemiddelde van 114 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wilt u een taxateur inschakelen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Privacyverklaring