illustratie

Even voorstellen: Tim Overeem

Ik ben Tim, kandidaat register makelaar taxateur en zelfstandig makelaar bij Snel ERA makelaars. Bij Snel ERA makelaars ben ik verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen in Amersfoort en dan met name in de wijken Nieuwland, Schothorst, Zielhorst, Kattenbroek, Hoogland en het Soesterkwartier.

Waarom Tim de Makelaardij zo leuk vindt

Als makelaar speel je een belangrijke rol in het leven van je klant. Een huis kopen en verkopen is immers een grote, en vaak ook een emotionele stap. Ik vind het ontzettend leuk om mensen hierin te begeleiden. Gaan voor het beste resultaat en de klant volledig ontzorgen. Wanneer opdrachtgevers met een lach de deur uit gaan, kan mijn dag niet meer stuk!

Vraag nu een GRATIS waardebepaling aan!

Wilt u weten wat uw huis nu waard is? Is dit misschien het goede moment om op zoek te gaan naar een een nieuw huis? Als u antwoorden op deze vragen wenst, kunt u het beste nu een Gratis Waardebepaling aanvragen. Maak hier een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Over Snel ERA Makelaars

Actief, persoonlijk en resultaatgericht. Wij zijn Snel ERA Makelaars, een persoonlijk en resultaatgericht kantoor, actief in Amersfoort en omstreken. Wij zijn aangesloten bij de NVM en ERA. ERA is een organisatie van geselecteerde kwaliteitmakelaars over de hele wereld. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland.

Overweegt u uw huis te verkopen in Amersfoort? Wij helpen u om uw huis sneller te verkopen, met een hogere opbrengst. U bent bij ons verzekerd van deskundigheid, persoonlijke service én een unieke marketingaanpak. Wij gaan actief de markt op met uw huis. Daarbij schakelen we ons sterke netwerk in. Dit combineren wij met een uitgebreid scala aan marketingtools met als doel het bereiken van kopers.

Ook als u een huis wilt kopen in Amersfoort, of als u een (NWWI) taxatie nodig heeft kunt u bij ons terecht. 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie

Een afspraak maken met Tim?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring