illustratie

Even voorstellen: makelaar Henk Valk

Als gecertificeerd makelaar taxateur ben ik werkzaam voor Snel ERA Makelaars. Als 16 jarige jongen ging ik na de LTS in het aannemersbedrijf van mijn vader aan de slag, na het behalen van mijn aannemersdiploma's ben ik daar 20 jaar werkzaam geweest. Na deze zeer leerzame tijd ben ik mijn nieuwe droom na gaan jagen om makelaar te worden.
In 2003 haalde ik na 1 jaar zeer intensieve studie mijn makelaars diploma en een jaar later werd ik be√ędigd als NVM-makelaar/taxateur. Na 12 jaar als makelaar in loondienst gewerkt te hebben ben ik nu zelfstandig makelaar bij Snel ERA Makelaars.
Ik werk in de gehele regio met als specialisatie Ede, Veenendaal, Woudenberg en Scherpenzeel. Mijn achtergrond als bouwkundige geeft mij elke dag nog het gemak de woningen en de verbouwingsmogelijkheid met andere ogen te kunnen beoordelen.

Henk is u graag van dienst met:

  • De verkoop van uw huis
  • De aankoop van uw droomhuis
  • Taxatie van uw huis
  • Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)

Wat is uw huis waard?

Wilt u weten wat uw huis nu waard is? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis aan.

Actief, persoonlijk en resultaatgericht

Wij zijn Snel ERA Makelaars, een persoonlijk en resultaatgericht kantoor, actief in Ede, Veenendaal, Woudenberg en omstreken. Wij zijn aangesloten bij de NVM en ERA. ERA is een organisatie van geselecteerde kwaliteitmakelaars over de hele wereld. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland.

Overweegt u uw huis te verkopen? Wij helpen u om uw huis sneller te verkopen, met een hogere opbrengst. U bent bij ons verzekerd van deskundigheid, persoonlijke service én een unieke marketingaanpak. Wij gaan actief de markt op met uw huis. Daarbij schakelen we ons sterke netwerk in. Dit combineren wij met een uitgebreid scala aan marketingtools met als doel het bereiken van kopers.

Ook als u een huis wilt kopen in Ede, of als u een (NWWI) taxatie nodig heeft kunt u bij ons terecht. 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie

Heeft u een vraag aan Henk?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring