Logo

Aankoopmakelaar ERA Hoofddorp

Kies voor het gemak van een aankoopmakelaar die thuis is in Hoofddorp, Nieuw Vennep en Haarlemmermeer. De aankoopmakelaar van ERA Hoofddorp gaan met u mee naar alle huizen die u zien wilt.

Hij speelt advocaat van de duivel, beoordeelt de staat van onderhoud en wijst waar nodig op zwakheden en verborgen kosten. Hij onderhandelt namens u over de prijs, de leveringsvoorwaarden en de opleverdata.

Huis kopen regio Haarlemmermeer

Of u nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, u zit met een paar gegevens waarmee u rekening dient te houden.

  • Uw bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg.
  • Uw woonwensen. Wat zou u het liefst willen, wat heeft u minimaal nodig en wat kunt u zich veroorloven?
  • Het woningaanbod. Koopt u een huis om er altijd in te blijven, of ziet u zichzelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is dat laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar u eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen.

De keuze van een huis is een mix van objectieve en subjectieve criteria. U kiest met het hart, en koopt met het hoofd, in het ideale geval. Niet iedereen vindt dit makkelijk. Als u zich fixeert op een huis, is het moeilijker onderhandelen. Bovendien onderhandelt u met een verkoopmakelaar, die de hele dag niets anders doet dan onderhandelen.

 

Dit is het gemiddelde van 155 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem een aankoopmakelaar in de arm

Wij zijn aankoopmakelaar in Hoofddorp, Nieuw Vennep en Haarlemmermeer.

Privacyverklaring