Logo

Over Noord-Veluwse ERA Makelaardij

Noord Veluwse Makelaardij is sinds november 2010 gevestigd aan de Bonenburgerlaan 3 in Heerde. In de voormalige Rabobank hebben we een modern en smaakvol ingericht makelaarskantoor gerealiseerd. Ons kantoor is gesitueerd in hartje centrum van Heerde, uitstekend bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. De locatie wordt dagelijks door vele mensen bezocht om de woonpresentaties in de etalage te bekijken, of om gewoon eens naar een vrijblijvend advies te vragen.

In oktober 1997 hebben wij ons aangesloten bij ERA (Electronic Realty Associates). ERA is een wereldwijde organisatie van ±3.300 vooruitstrevende makelaars die hun opdrachtgevers de bestmogelijke dienstverlening willen bieden. In Nederland kunnen alleen geselecteerde NVM-makelaars zich bij ERA aansluiten.

Door samen te werken met ERA beschikken wij over unieke ERA-diensten. Hiermee hebben wij uitstekende mogelijkheden om te koop staande objecten bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, wat vervolgens resulteert in een vlotte verkoop zonder zorgen en een zo optimaal mogelijke verkoopprijs.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
09:00 - 12:30 uur
13:30 - 17:00 uur

Werkgebied

Vanuit ons makelaarskantoor in Heerde werken wij voor opdrachtgevers in de plaatsen zoals Heerde, Epe, Wapenveld, Veessen, Vorchten en Marle. Wij kennen de regio Heerde en omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen. Wij spreken u graag eens persoonlijk!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 66 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring