Logo
illustratie

Bert Leistra ERA Makelaardij

Kwaliteit en aandacht sinds 1988.

Het werkgebied is niet alleen de gemeente Zwartewaterland (Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis), maar de hele kop van Overijssel. Naast de reguliere woningmakelaardij zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij, taxatiewerk (NWWI of Taxateursunie gevalideerd) en nieuwbouwwoningen.

Als ERA-makelaar kunnen wij u gegarandeerd helpen om op een snellere manier uw woning te kopen of uw huis te verkopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons veertig unieke diensten en extra middelen ter beschikking. Onze heldere dienstverlening kent geen geheimen en staat zwart op wit in de ERA Service Waarborg. Daar tekenen wij voor! 

TIP: Snel weten wat uw huis waard is? Vraag uw gratis en vrijblijvende waardebepaling aan! 

Makelaar in Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en omgeving

Vanuit ons makelaarskantoor in Hasselt werken wij voor opdrachtgevers in de gemeente Zwartewaterland en de kop van Overijssel. Daar vallen niet alleen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis onder: ook in Belt- Schutsloot, Sint Jansklooster, Giethoorn en Zwolle kopen en verkopen wij voor opdrachtgevers. Wij kennen de regio als onze broekzak en vinden het geweldig om u te mogen helpen. 

Wij spreken u graag eens persoonlijk!

foto

Van links naar rechts: commercieel medewerker Rutger Leistra, eigenaar en makelaar-taxateur Bert Leistra, stylist Jenny Leistra-Dunnink en officemanager en marketeer Jasper Leistra.

A.B. (Bert) Leistra
Eigenaar
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Bedrijfsmakelaar/bedrijfstaxateur 
EPA adviseur
Bouwkundige
info@bertleistra.nl 
0651110114

H.J. (Jasper) Leistra
Office manager
Commercial marketeer 
jasper@bertleistra.nl
0657574916

J. (Jenny) Leistra- Dunnink
Stylist
Fotograaf

jenny@bertleistra.nl

T.R. (Rutger) Leistra
Commercieel medewerker
rutger@bertleistra.nl

Openingstijden makelaardij

Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag in principe geopend van 08:30 - 17:30 uur (avonduren en zaterdag op afspraak). Telefonisch zijn wij maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 - 22:30. Contactgegevens makelaardij >

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 241 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Contactformulier

Heeft u een vraag? Wenst u een waardebepaling? Zoekt u een huis? Vul de onderstaande gegevens in en u hoort snel van ons.

Privacyverklaring