Uw huis verkopen

met Bert Leistra ERA makelaardij

Uw huis verkopen met de makelaar uit Hasselt

Schakel vakmensen in om uw woning voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Bert Leistra ERA makelaardij in Hasselt is als makelaar actief in Zwolle, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, Sint Jansklooster, Belt-Schutsloot, Staphorst en omgeving. 

Door de makelaar in te schakelen bespaart u tijd, brengt u uw huis sneller onder de aandacht bij meer potentiele kopers én krijgt u een beter resultaat. Bert Leistra ERA makelaardij is elke dag bezig met de verkoop van huizen in de regio Zwartewaterland en de kop van Overijssel en is dus 100% gefocust op het behalen van de beste resultaten voor u. 

Met de makelaar verkoopt u uw huis beter

De ERA-makelaar werkt volgens een beproefde marketingaanpak. En doordat Bert Leistra al sinds 1988 in deze regio werkzaam is, kent hij niet alleen de markt goed, maar ook de mensen. Hij kan een goede inschatting maken van de waarde van uw huis. Op een laagdrempelige manier kennismaken met Bert Leistra en de verkooptechnieken van het makelaarskantoor? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan.

Ons volledige werkgebied omvat Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, Belt- Schutsloot, Sint Jansklooster, Giethoorn, Kampen en Zwolle (Stadshagen).

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Heeft u verhuisplannen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.