LAM ERA makelaars
Logo

Het team van LAM ERA makelaars

foto

Graag stellen wij ons team aan u voor!

Ronald Bruschke, NVM Wonen-kandidaatmakelaar o.z., KRMT, partner

Katja Verheul, NVM-makelaar/taxateur o.z., RMT, RT, partner

Lisette van Kimmenaede, Commerciële binnendienst

Frank van Gellekom, NVM-makelaar/taxateur o.z., RMT, RT, partner

Kelly Petschi, Commerciële binnendienst

LAM ERA makelaars
Raamsingel 8
2012 DS Haarlem
023-5319485
info@lameramakelaars.nl

 

Onze diensten

Bij LAM ERA makelaars krijgt u ouderwetse service en dienstverlening, maar dan wel ondersteund door de nieuwste technologie.

Ons kantoor is vergaand geautomatiseerd, waardoor u als opdrachtgever onder andere kunt beschikken over een 24 uur per dag up-to-date klantenintranet, waar u het proces van uw verkoop of zoekopdracht kunt volgen. We zetten o.a. Facebook en Twitter in om via sociale media uw woning op de markt te presenteren. Bij verkoop werken we vast met een styliste en professionele woningfotograaf. Bij aankoop maken wij gebruik van alle denkbare online databases en beschikbare informatie.

Wij verzorgen een zorgeloze verkoop of aankoop van uw huis, een gevalideerde taxatie, advies bij nieuwbouw. Ook voor complexere zaken kunt u bij ons terecht, zoals bedrijfsonroerend goed, projectontwikkeling, nieuwbouwprojecten, taxaties bij echtscheiding of overlijden, WOZ contrataxaties.

De mensen achter het kantoor zijn ouderwets betrokken, servicegerichte en ervaren makelaars en medewerkers. Die zich verdiepen in uw situatie en wensen en hierbij aansluiting zoeken in de markt. Op uw condities en goed onderbouwd. Samen zorgen wij voor een goede, snelle en veilige aan- of verkoop.

Onze openingstijden

Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag op afspraak

Buiten deze openingstijden werken wij op afspraak.
Elke zaterdag kunt u bij ons terecht voor bezichtigingen.

Daarnaast sluiten wij 4x per jaar aan bij de NVM en ERA Open Huizen Routes, waarbij u zonder afspraak huizen kunt kijken.

Onze makelaars zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren:

Ronald Bruschke 06-21881373
Frank van Gellekom 06-54621532
Katja Verheul 06-55735036

Ons werkgebied

Ons werkgebied is de regio Zuid-Kennemerland. In het kort: Haarlem en omstreken. Wij zijn goed bekend in ons lokale gebied, dat o.a. de volgende plaatsen omvat:

Haarlem, Heemstede, Vogelenzang, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Santpoort, Velsen, Spaarndam, Vijfhuizen, Hoofddorp.

Onze makelaars en medewerkers wonen en werken in dit gebied, hebben hier schoolgaande kinderen, zijn lid van de lokale sportclubs, etc. Goed bekend en ingevoerd dus.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 76 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wij helpen u graag

Privacyverklaring