Logo

Over ons

foto

U speelt met de gedachte een volgende stap in uw woon ‘carrière’ te zetten. Een nieuw thuis, misschien zelfs in een nieuwe woonplaats of in een andere wijk. Laat ons met u meedenken en u - waar mogelijk - ontzorgen. Samen vertalen wij uw gedachten en wensen in een concreet plan m.b.t. uw woonwensen. We sparren over de verkoop van uw huidige en/of aankoop van uw nieuwe huis. Geven handen en voeten aan uw ideeën en stellen daarbij altijd uw belang voorop.

Verhuizen staat in de top 5 van meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Laat u daarin adviseren en begeleiden door mensen met kennis van zaken en het hart op de juiste plaats.

Ons Team

Wees welkom bij Kennemerpoort ERA makelaardij. Robin, Linda en Wilna staan graag voor u klaar. Met een ton aan ervaring en een hart vol inlevingsvermogen.

Ons team van professionals geeft u graag deskundig advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, aankoop, verkoop en taxatie van uw huis.

Ons werkgebied

Wij zijn vooral actief in de regio Zuid-Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Overveen, Driehuis, Santpoort-Noord of Santpoort-Zuid) maar ook daarbuiten.

 

Onze openingstijden

Ons kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag op afspraak. Afspraken buiten kantoortijden zijn uiteraard ook mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 85 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Indien u meer informatie wenst over onze diensten kunt u dit formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring