Uw volgende huis kopen

Huis kopen in Gouda

Bij het kopen van een huis spelen objectieve criteria, maar ook emoties. U kiest met het hart en koopt met het hoofd - in het ideale geval. Niet iedereen vindt dit makkelijk. Wilt u iemand die met u meezoekt en onderhandelt bij de koop van uw droomhuis? Kies dan voor het gemak van een aankoopmakelaar.

Of u nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, u zit met een paar gegevens waarmee u rekening dient te houden.

  • Uw bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg.
  • Uw woonwensen. Wat zou u het liefst willen, wat heeft u minimaal nodig en wat kunt u zich veroorloven?
  • Het woningaanbod. Koopt u een huis om er altijd in te blijven, of ziet u zichzelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is dat laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar u eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen.

Aankoopmakelaar Gouda

Onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar alle huizen die u zien wilt. Hij speelt advocaat van de duivel en behoedt u voor impulsaankopen. Hij beoordeelt de staat van onderhoud van een huis en wijst u op zaken die mogelijk tot problemen (en dus kosten) kunnen leiden.

Bovendien heeft u een professionele onderhandelaar aan uw zijde. De aankoopmakelaar onderhandelt namens u over de prijs, de leveringsvoorwaarden en de opleverdata.

De aankoopmakelaar is er voor uw volgende huis in Gouda, maar ook voor huizen in Gouderak, Moordrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Stolwijk en Waddinxveen.

Schakel ons in als uw aankoopmakelaar