Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Domela Nieuwenhuisstraat 28
17 november 2022

Goed en duidelijk contact. Korte lijnen. Scherp handelen. Kordate afhandeling. Er wordt meegedacht!

Verkoper van een woning , Ravelstraat 22
2 november 2022

Heel erg leuk team, behulpzaam, vakkundig en altijd bereikbaar via de app. Als we een vraag hebben word er altijd snel gereageerd via mail of de app. Wij hebben onze nieuwe woning gekocht en ook onze (oude) woning verkocht via de Koning Makelaars. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!

Verkoper van een woning , Bleulandweg 234
16 oktober 2022

Contact was goed, zijn tevreden met de gang van zaken. Bij vragen kon je altijd bellen of via de app je vraag stellen. Daar werd altijd op gereageerd.

Koper van een woning , Jaap Edenlaan 28, Gouda
13 september 2022

De bezichtigen en de begeleiding bij de aankoop zijn allebei heel goed verlopen. Goed bereikbaar en staan klaar voor vragen of advies. Top team!

Verkoper van een woning , Ravelplein 5
2 september 2022

wij hebben heel fijn contact met makelaar De Koning ze zijn erg vriendelijk en hebben verstand van zaken Ze reageren altijd direct op vragen zeer aanbevolen

Verkoper van een woning , Raaphorstpolderweg 16
31 augustus 2022

Zeer tevreden over dit makelaarskantoor. Ze hebben me goed begeleid bij de verkoop van mijn woning. De communicatie verliep uitstekend. Voor advies en vragen staan ze altijd klaar. Altijd goed bereikbaar zowel telefonisch als via WhatsApp. Kortom top service!

Koper van een woning , Gortmolenerf 1, Gouda
9 augustus 2022

Vriendelijke makelaar. Wist naar tevredenheid antwoord te geven op onze vragen.

Verkoper van een woning , Nessepolderstraat 16
2 augustus 2022

Contact verliep prima. Makelaar was al bekend omdat ze ook aankoopmakelaar van ons zijn. Goede kennis van de woningmarkt. Alles gaat in overleg en er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Hierdoor heb ik mijn woning goed verkocht. Ook de persoonlijke aandacht vind ik erg prettig. Er was altijd tijd voor vragen. Kortom ik ben zeer tevreden.

Verkoper van een woning , Frederik Hendriklaan 24
27 juli 2022

Het contact was waanzinnig prettig. Heel open en persoonlijk en zonder moeilijkheden. Er werd veel duidelijkheid gegeven over het hele traject en ik heb nooit het gevoel gehad dat er iets achter gehouden werd (bv in gesprekken over de vraagprijs, kosten, de aankopende partij, etc). Tevens werd er een persoonlijke whatsapp groep aangemaakt waarin ik terecht kon met al mijn vragen (buiten het feit dat ik kon mailen en bellen). Hierin werd snel en gericht gereageerd. Ik ben erg blij met Hanneke en haar team.

Verkoper van een woning , Joubertstraat 64
14 juli 2022

De samenwerking was erg prettig, de makelaar was makkelijk bereikbaar voor vragen en heeft duidelijk veel verstand van zaken.

Verkoper van een woning , Troelstrastraat 4
5 juli 2022

Hanneke heeft super veel kennis van de markt, is behulpzaam en eerlijk. Ook haar collega's zijn top en erg vriendelijk. Het contact verliep goed, ze hielden ons goed op de hoogte van de bezichtigingen en hebben alles naar wens geregeld. Het is een klein team met veel deskundigheid. Ik denk dat dat een groot voordeel is geweest. De lijnen zijn daardoor kort, wat zeer goed is bevallen. Bedankt Hanneke en team!

Koper van een woning , Troelstrastraat 4, Moordrecht
31 mei 2022

Koper van een woning , Diepenbrockhof 1, Gouda
10 mei 2022

Bijzonder vriendelijk en ondersteuning voor de koper van de verkopende makelaar.. Goede samenwerking met de hypotheekadviseur..

Koper van een woning , Moerbeistraat 18, Gouda
10 april 2022

Verkoper van een woning , Componistenlaan 49
7 april 2022

Goed geadviseerd door de makelaar die aandacht voor de klant heeft en de juiste kennis van de markt. Als heel prettig en professioneel ervaren.

Verkoper van een woning , Arie Kempkesweg 94
18 maart 2022

Dienstverlening als zeer prettig en kundig ervaren. Goed bereikbaar en belt altijd terug. Is zakelijke en goed in de onderhandeling naar derden, maar zeer menselijk en meedenkend naar ons. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , Ronsseweg 527
26 februari 2022

Wij waren super tevreden! Goede communicatie , tegenover ons maar ook met de collega's. Als we vragen hadden werd er snel gereageerd.

Koper van een woning , Vogelplein 30, Gouda
6 februari 2022

De foto's werden zo genomen dat veel gebreken niet zichtbaar waren. Vanwege de korte bezichtigingsafspraak daardoor veel niet kunnen zien. De vragenlijst over de woning klopte niet. Bij overdracht is beloofd dat we gebreken mochten onderzoeken en later mochten melden. Toen we contact opnamen werd gezegd dat het niet meer kon. Het vertrouwen in deze makelaar is daardoor ernstig geschaad.

Koper van een woning , Halfweg 28, Reeuwijk
3 februari 2022

Hele prettige ervaring met Koning makelaar te Gouda De verkoop van het huis is heel smooth verlopen zonder enige problemen. Het contact met de makelaar was heel prettig, ze reageren snel op je vragen en helpen je er ook heel goed bij. Al met al een prettige ervaring dus niks meer aan veranderen!

Koper van een woning , Getijmolenerf 20, Gouda
3 februari 2022

Uitstekende service !