beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Dreef 26
4 juli 2024

Prettige en duidelijke communicatie . Fabian is heel vriendelijk en denkt goed mee met de klant . Hanneke bedankt voor het geduld zeker bij oudere mensen die hun huis verkopen .

Verkoper van een woning , IJssellaan 49
1 juli 2024

Een goed contact en uitleg van alle zaken,waar je als verkoper mee te maken krijgt en zeer zeker geen spijt dat we met deze makelaar in zee zijn gegaan !

Verkoper van een woning , Anna van Hensbeeksingel 188
27 juni 2024

De communicatie is fantastisch; duidelijk en begrijpelijk. Ze staan altijd voor je klaar en helpen met alles waar dat nodig is. Geen vraag is te veel. Een absolute aanrader :)!

Koper van een woning , Lindelaan 33
12 juni 2024

Het contact tussen makelaar en ons als aankopende partij was altijd prettig, snel en adequaat. Makelaar Fabian is communicatief uitermate vaardig, luistert goed naar onze wensen en vragen en kan met een geoefend oog kijken naar een pand in verkoop, om daarbij het beste advies te geven. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar, en via WhatsApp wordt met ons als koper een hotline onderhouden. Het resultaat mocht er zijn: door Fabians slagvaardigheid waren wij vlot en tegen een goede prijs een mooi huis rijker.

Verkoper van een woning , Raaphorstpolderweg 14
12 juni 2024

Het contact tussen makelaar en ons als aankopende partij was altijd prettig, snel en adequaat. Makelaar Fabian is communicatief uitermate vaardig, luistert goed naar onze wensen en vragen en kan met een geoefend oog kijken naar een pand in verkoop, om daarbij het beste advies te geven. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar, en via WhatsApp wordt met ons als koper een hotline onderhouden. Het resultaat mocht er zijn: door Fabians slagvaardigheid waren wij vlot en tegen een goede prijs een mooi huis rijker.

Koper van een woning , Heggewinde 3
31 mei 2024

Super vakkundige makelaar, die goed geluisterd heeft naar onze wensen. Wij hebben door de huidige huizenmarkt onze locatie wens verplaatst. Hierdoor werden wij geadviseerd om hun collega’s uit het andere kantoor te laten ondersteunen omdat zij deze regio beter begrijpen. Dit toont aan dat zij altijd voor het beste resultaat gaan. Dank Mitch en Hanneke!

Koper van een woning , Lindelaan 33
31 mei 2024

Het contact met de makelaar is prima verlopen, hij dacht goed mee. Ook de communicatie rondom de aankoop was goed. Kan iedereen deze makelaar aanbevelen!

Verkoper van een woning , Graaf Florisweg 100
4 april 2024

Makelaar heeft ons enorm ontzorgd. Alle deadlines en acties die nodig waren werden nauwkeurig in de gaten gehouden. Daarnaast werden we snel en uitgebreid op de hoogte gehouden van iedere ontwikkeling. Kortom: super tevreden!

Koper van een woning , Constantijn Huygensstraat 27
30 maart 2024

Goed, deskundig en vriendelijk contact gehad, goed onderhandeld, en dacht overal aan! Ik beveel De Koning van harte aan :).

Koper van een woning , Vossiusstraat 53
30 maart 2024

De communicatie met De Koning makelaars was heel fijn en soepel, bereikbaar via app, email of bellen. Het advies over woningen en wijken heb ik erg gewaardeerd, door mijn samenwerking met De Koning makelaars is mij veel stress uit handen genomen. Een erg fijne ervaring.

Verkoper van een woning , Papaverveld 13
31 januari 2024

De begeleiding voelde heel persoonlijk. De makelaar en de andere medewerkers waren heel betrokken bij het hele proces.

Verkoper van een woning ,
7 december 2023

Goede begeleiding vanaf het begin tot en met de verkoop. Plezierige samenwerking en een deskundige afwikkeling.

Koper van een woning , Dotterweide 42, Waddinxveen
1 december 2023

Dit is de eerste makelaar die mij serieus heeft genomen in het koopproces (een starter zonder partner) en ondanks dat het niet haar taak was heeft zij mij op een fijne manier begeleiding geboden.

Verkoper van een woning , Burgemeester van Dijkesingel 84
26 november 2023

Goed contact tijdens de verkoop. Duidelijke afspraken. Deskundig en ook genoeg tijd voor de gesprekken. Goede begeleiding en plezierig omgang. Het was de tweede keer dat we samenwerkten met De Koning Makelaars uit Gouda.

Verkoper van een woning , Noorderstraat 11
5 november 2023

Makelaar Hanneke heeft ons geholpen. Duidelijke uitleg, goede begeleiding. Ook door de collega's. Hanneke heeft duidelijk veel ervaring en passie voor het vak!

Koper van een woning , Waterlustlaan 83, Gouda
9 oktober 2023

De bezichtiging verliep erg goed! De makelaar nam ons mee door het huis en hielp ons met onze vragen.

Verkoper van een woning , Zoutmansweg 28 - 30
4 oktober 2023

Jacques de Koning heeft zeer veel tijd gestoken om de verkoop te begeleiden. Ik ben zeer tevreden over deze makelaar.

Koper van een woning , Helene Servaesstraat 6, Gouda
22 juni 2023

We hebben een prettige bezichtiging gehad en de makelaar nam de tijd om alles rustig uit te leggen.

Verkoper van een woning , Hélène Servaesstraat 6
22 juni 2023

Contact met de makelaar en het hele team verliep prima. Zowel telefonisch als via whatsapp. Korte lijnen en duidelijk communicatie.

Koper van een woning , Getijmolenerf 68
21 juni 2023

Hanneke gaf fijn en deskundig advies. Ze zijn goed bereikbaar en zeer behulpzaam op het kantoor in Gouda.