Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Papaverveld 13
31 januari 2024

De begeleiding voelde heel persoonlijk. De makelaar en de andere medewerkers waren heel betrokken bij het hele proces.

Verkoper van een woning ,
7 december 2023

Goede begeleiding vanaf het begin tot en met de verkoop. Plezierige samenwerking en een deskundige afwikkeling.

Koper van een woning , Dotterweide 42, Waddinxveen
1 december 2023

Dit is de eerste makelaar die mij serieus heeft genomen in het koopproces (een starter zonder partner) en ondanks dat het niet haar taak was heeft zij mij op een fijne manier begeleiding geboden.

Verkoper van een woning , Burgemeester van Dijkesingel 84
26 november 2023

Goed contact tijdens de verkoop. Duidelijke afspraken. Deskundig en ook genoeg tijd voor de gesprekken. Goede begeleiding en plezierig omgang. Het was de tweede keer dat we samenwerkten met De Koning Makelaars uit Gouda.

Verkoper van een woning , Noorderstraat 11
5 november 2023

Makelaar Hanneke heeft ons geholpen. Duidelijke uitleg, goede begeleiding. Ook door de collega's. Hanneke heeft duidelijk veel ervaring en passie voor het vak!

Koper van een woning , Waterlustlaan 83, Gouda
9 oktober 2023

De bezichtiging verliep erg goed! De makelaar nam ons mee door het huis en hielp ons met onze vragen.

Verkoper van een woning , Zoutmansweg 28 - 30
4 oktober 2023

Jacques de Koning heeft zeer veel tijd gestoken om de verkoop te begeleiden. Ik ben zeer tevreden over deze makelaar.

Koper van een woning , Helene Servaesstraat 6, Gouda
22 juni 2023

We hebben een prettige bezichtiging gehad en de makelaar nam de tijd om alles rustig uit te leggen.

Verkoper van een woning , Hélène Servaesstraat 6
22 juni 2023

Contact met de makelaar en het hele team verliep prima. Zowel telefonisch als via whatsapp. Korte lijnen en duidelijk communicatie.

Koper van een woning , Getijmolenerf 68
21 juni 2023

Hanneke gaf fijn en deskundig advies. Ze zijn goed bereikbaar en zeer behulpzaam op het kantoor in Gouda.

Koper van een woning , Pijnboomweg 14
24 mei 2023

Wij hadden Hanneke als makelaar bij de bezichtigingen. Zij was geweldig om mee te overleggen en op kritische manier naar woningen te kijken. Zo hebben we uiteindelijk het huis gevonden waar we écht blij mee zijn.

Verkoper van een woning , Anna van Hensbeeksingel 188
10 mei 2023

Ben zeer prettig geholpen, deskundig advies met kennis, goede begeleiding in het hele proces van verkoop, gaf vertrouwen.

Koper van een woning , Anna van Hensbeeksingel 188, Gouda
3 mei 2023

De dienstverlening is fantastisch! Ze staan altijd voor je klaar, wanneer je ze ook nodig hebt en dat terwijl ze niet eens mijn verkoopmakelaar zijn en het bij mij niet echt makkelijk ging allemaal. Mocht ik ooit deze woning gaan verkopen en een makelaar nodig hebben, dan zal ik dit zeker bij De Koning makelaars Gouda aanvragen. Ik zal ze ook bij iedereen die over verkoop van een woning verteld aanraden de Koning makelaars Gouda te vragen. Bedankt voor de fantastische medewerking.

Koper van een woning , Vlietpolderstraat 11
29 april 2023

In goed overleg heeft de makelaar voor ons onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk hebben we een lagere prijs betaald dan waar wij van uit gegaan zijn, dus dit is mooi meegenomen.

Koper van een woning , van Dethstraat 1, Gouda
26 april 2023

We zijn op een heel prettige manier geholpen door onze makelaar van Dupree. De makelaar was altijd bereid om mee te gaan naar bezichtigingen en heeft ons op een uiterst deskundige manier geholpen bij bezichtigingen, het uitbrengen van een voorstel en ook de uiteindelijk afwikkeling van de koop. Daarnaast verliep het contact met het kantoor van Dupree altijd heel prettig en correct. Kortom: een makelaar die we aan iedereen zouden aanraden!

Verkoper van een woning , Graaf Florisweg 82
29 maart 2023

Er werd snel gereageerd toen ik vroeg om een taxatie van de te verkopen woning. Daarna heldere en duidelijke communicatie.

Verkoper van een woning , Heuvellaan 124
27 februari 2023

Fijn contact met de makelaar en de binnendienst. Snelle actie op vragen en vriendelijke benadering .Wij bevelen deze makelaar zeker aan!

Koper van een woning , Bentpoldererf 2
7 februari 2023

Zoals verwacht was het contact met Hanneke erg soepel. Ze is zeer kundig (technisch) en heeft oog voor details. Voor ons heeft ze een zeer goede aankoopprijs bedongen! Wat ons betreft een no brainer om zowel voor aankoop als verkoop in te schakelen.

Verkoper van een woning , Domela Nieuwenhuisstraat 28
17 november 2022

Goed en duidelijk contact. Korte lijnen. Scherp handelen. Kordate afhandeling. Er wordt meegedacht!

Verkoper van een woning , Ravelstraat 22
2 november 2022

Heel erg leuk team, behulpzaam, vakkundig en altijd bereikbaar via de app. Als we een vraag hebben word er altijd snel gereageerd via mail of de app. Wij hebben onze nieuwe woning gekocht en ook onze (oude) woning verkocht via de Koning Makelaars. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!