De Koning makelaars

Woondromen waarmaken

Gouda

De Koning makelaars Gouda

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen  dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Team Gouda 2023

Uw makelaar voor:

Of vraag een gratis waardebepaling aan voor uw huis in Gouda, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wist u ook dat u bezwaar kan maken tegen de WOZ-beschikking in Gouda?


Onze makelaardij

U bent welkom bij De Koning makelaars in Gouda. Daar staan wij, Hanneke van Gils, Jordy Schmidt en  Margot de Bree, voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw huis. Behalve in Gouda, zijn wij ook thuis in Gouderak, Moordrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Stolwijk en Waddinxveen.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Hanneke van Gils, Jordy Schmidt en Margot de Bree 

Noot: De Koning makelaars heeft ook vestigingen buiten Gouda.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Graaf Florisweg 100
4 april 2024

Makelaar heeft ons enorm ontzorgd. Alle deadlines en acties die nodig waren werden nauwkeurig in de gaten gehouden. Daarnaast werden we snel en uitgebreid op de hoogte gehouden van iedere ontwikkeling. Kortom: super tevreden!

Koper van een woning , Constantijn Huygensstraat 27
30 maart 2024

Goed, deskundig en vriendelijk contact gehad, goed onderhandeld, en dacht overal aan! Ik beveel De Koning van harte aan :).

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)