Logo
illustratie

Over ERA vb&t makelaars Eindhoven

Door de jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant (vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Breda), weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt.

De vraag naar een traditioneel verkoopproces wordt steeds kleiner. De vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter waarbij vaste tarieven zeer wenselijk worden.

Als antwoord op deze verandering hebben wij een nieuw makelaarsmodel geïntroduceerd. Met Easie by ERA vb&t stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, maken wij de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je als onze opdrachtgever precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld, voor de aankoop van jouw woning hebben wij 2 pakketten opgesteld, met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen.

Wilt u weten wat uw huis nu waard is? Wij vertellen u dat graag. Vraag daarvoor hier een gratis en vrijblijvende waardebepaling door één van onze ERA makelaars aan.

Aandacht en vakmanschap

foto

 

Wil je concretere informatie over de huizenmarkt in Eindhoven, Helmond, Den Bosch of Breda of kennis maken met onze makelaars? Bekijk hier de huizen die wij op dit moment zelf in de verkoop hebben <klik hier>

Onze ERA makelaars staan je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan op een van onze kantoren, of bij jou thuis. In onderling overleg, zijn er ook buiten de reguliere openingstijden mogelijkheden voor een afspraak. Lees hier meer over het verkopen van uw huis met ERA vb&t Eindhoven <klik hier>

De tevredenheid van onze klanten hangt af van het voldoen aan de verwachtingen. Wij zullen in de beginfase dan ook alle verwachtingen vanuit jou als opdrachtgever en vanuit ons kenbaar maken om zo tot een prachtig resultaat te komen voor beide partijen. Onze klantbeoordelingen bevestigen dit!

 

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 386 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een afspraak maken?

Vul dan hier uw contactgegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring