Logo
illustratie

Uw partner bij de verkoop van uw huis

Kiezen voor REBO ERA Makelaars Doetinchem bij de verkoop van uw huis, betekent kiezen voor kwaliteit en aandacht. Onze ERA makelaars leveren service op maat. Samen bespreken we welke middelen we inzetten om uw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. Deze afspraken zetten we zwart op wit, waarna we actief voor u aan de slag gaan. We doen dus veel meer dan uw huis op Funda zetten. Vele tevreden huiseigenaren gingen u al voor. Lees hier hun beoordelingen. Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis met REBO ERA Makelaars Doetinchem klik dan hier.

Zoeken naar uw droomhuis

U heeft besloten op zoek te gaan naar een andere woning, maar weet u ook wat er te koop is? Wij hebben kennis van huizen en van de markt. Dankzij ons netwerk met kantoren in Gelderland, Overijssel en heel Nederland via ERA zijn wij goed op de hoogte van het landelijke, regionale en plaatselijke huizenaanbod. In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan we voor u aan de slag. En heeft u uw droomhuis gevonden? Dan regelt het team van REBO ERA Makelaars Doetinchem de rest. Klik hier als u meer wilt weten over het kopen van een huis

Gratis waardebepaling van uw huis

Overweegt u een ander huis te kopen? Dan is het zeker in de huidige markt handig om te weten wat uw huidige woning ongeveer waard is. De gratis waardebepaling van REBO ERA Makelaars Deventer geeft u een indicatie van de prijs die u voor uw woning kunt vragen. Daarmee weet u ongeveer hoeveel geld u overhoudt en hoeveel u dus te besteden heeft voor een nieuwe woning. Een geruststellend gevoel. Klik hier om uw gratis waardebepaling aan te vragen.

Heeft u een erkend Taxatierapport van een huis nodig, vraag dan hier een afspraak voor een taxtierapport aan.

De internationale ERA makelaar met ook kantoren in Arnhem, Deventer en Dieren

Een woning of appartement kopen of verkopen is een grote stap. REBO ERA Makelaars Doetinchem is uw deskundige steun en toeverlaat bij de koop en verkoop en taxatie van uw woning.

Wij kennen de Gelderse en Overijsselse woningmarkt als geen ander. Mede vanuit onze kantoren in Arnhem, Deventer en Dieren biedt REBO ERA Makelaars een ruime keuze koopwoningen in de regio Gelderland/Overijssel. REBO is aangesloten bij de wereldwijd opererende ERA-merk, de garantie voor kwaliteit bij de aankoop en verkoop van onroerend goed. Daarnaast is elke makelaar en taxateur van onze makelaardij lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM.

Behalve over de benodigde vakkennis beschikken onze makelaars ook over kennis van de regionale woningmarkt: omdat ze er elke dag actief in zijn en omdat ze in het werkgebied wonen. We zijn experts in de taxatie van uw huis, bieden in heel veel plaatsen uiteenlopende koopwoningen aan en hebben een ruime keuze uit aansprekende nieuwbouwwoningen in diverse prijsklassen. Wij werken vanuit ons kantoor aan de Plantsoenstraat voornamelijk in de gemeente Doetinchem, Zevenaar, Bronckhorst en Doesburg.

REBO ERA Makelaars Doetinchem heeft ruime ervaring in en de praktische kennis van het uitpondingstraject van woningcomplexen.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 95 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wij maken graag kennis met u!

Vul daarom hieronder uw gegevens in voor een kennismakingsgesprek.

Privacyverklaring