Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , De Varentuin 12
24 september 2021

Na eerst zonder aankoopmakelaar 2x naast een huis gegrepen te hebben, hebben we voor huis 3 op het laatste moment een aankoopmakelaar ingeschakeld. Sjoerd heeft ons snel en vakkundig geholpen! Hij ging meteen in de actie en in minder dan 1 week was het huis ons gegund. Behalve een behoorlijke dosis ervaring is Sjoerd ook toegankelijk en fijn in de omgang. Daarnaast is ook de binnendienst vriendelijk en vlot. We zien nu wel de meerwaarde van een aankoopmakelaar in. Ook in het proces erna is het fijn om de begeleiding van een aankoopmakelaar te hebben.

Koper van een woning , Meidoornlaan 72, Dieren
13 juli 2021

De makelaar was zeer flexibel in het bezichtigen en heeft ons de kans geboden een tweede keer te komen kijken naar de woning. De presentatie was netjes en compleet. Vooral de video geeft een duidelijk beeld van de woning.

Verkoper van een woning , IJsselkade 2
30 juni 2021

Prettige makelaar. Je hebt te maken met een kleine groep mensen van het filiaal Dieren. Je wordt vriendelijk ontvangen en bijgestaan in het hele proces. Klein minpunt is dat je in de periode van verkoop vanuit Rebo geen update krijgt. Met de Funda cijfers geeft vaak een positief beeld die de werkelijkheid net echt weer gaf in ons geval. Dan zou het fijn zijn als de makelaar dan zelf ook een update geeft.

Verkoper van een woning , Overweg 23 en 21
3 juni 2021

werd goed en duidelijk te woord gestaan het contact was prima het filmpje was professioneel opgenomen werd goed naar gekeken.Het huis was ook supersnel verkocht

Verkoper van een woning , Vlierhof 8
13 mei 2021

Wij hadden heel erg goed contact met de makelaar. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen tot aan de biedingen. De hele begeleiding vanaf het moment van het in de verkoop nemen van ons huis, tot aan de verkoop was prima. Ook de rest van het personeel van deze makelaar was erg vriendelijk en behulpzaam tijdens het hele proces. Geen moeite was hen te veel. Een fijne makelaar met persoonlijk contact.

Verkoper van een woning , Willem Landr├ęlaan 15
4 maart 2021

Heel erg tevreden over de aankoopbegeleiding!! Scherp op de termijnen goed en eerlijk advies. Inge Boeve heeft zeer veel kennis van de woningen en de wijk.

Verkoper van een woning , Bleekerskade 40
12 februari 2021

Het contact was goed, zeker met de makelaar die later in beeld kwam. Ze was betrokken en het voelde goed.

Verkoper van een woning , De Bogaert 52
9 januari 2021

Communicatie was niet altijd perfect, verder zeer tevreden over de samenwerking. Proces van koop en verkoop liep goed.

Verkoper van een woning , Sparrenhof 19
1 januari 2021

Duidelijke vlotte en vriendelijke communicatie. Courtage verhouding heel redelijk. Geen klachten. Move-app is ideaal. Zeker een pluspunt.

Verkoper van een woning , Akkergeelster 65
21 november 2020

Kort samengevat: Deskundig, accuraat en vriendelijke mensen. Bezichtigingen in goed overleg gepland en perfecte terugkoppeling na een bezichtiging. Wanneer het nodig was, werd er direct en snel geschakeld. Ook gedurende de verkoopperiode regelmatig een terugkoppeling over de stand van zaken.

Verkoper van een woning , Zelhemseweg 43
18 november 2020

Deskundige taxatie. Professionele, prettige en vriendelijke medewerkers bij dit makelaarskantoor. Goede en snelle communicatie tussen makelaar, kantoor, en verkoper. Goede informatievoorziening naar de klant toe. Prijs/kwaliteit een dikke 10!

Koper van een woning , Bernard Zweerslaan 8, Dieren
8 november 2020

We hebben een fijne samenwerking ervaren met de ERA-makelaar. Met de huidige animo voor woningen begrijpen we dat er gekozen wordt voor een korte bezichtiging. Echter adviseren we jullie om de duur van 20 minuten te verlengen naar 30 minuten om zo een beter beeld te krijgen. In de toekomst zullen we de ERA-makelaar aanraden aan geïnteresseerden.

Koper van een woning , Bleekerskade 24, Doesburg
20 september 2020

-

Verkoper van een woning , Breedestraat 95
21 augustus 2020

Contact met de makelaar was prettig. Wij vinden het ook heel fijn om de verkoop en koop van ons nieuwe huis bij 1 makelaar te hebben. We konden zo snel schakelen met elkaar..

Verkoper van een woning , Breukinklaan 9
13 augustus 2020

Contact verliep zeer goed! Door een bevlogen makelaar die van wanten weet. Er is een mooie video Presentatie gemaakt van ons huis.Wat zeker heeft bijgedragen aan de snelle verkoop hier van. Ik wil zeker het ondersteunend Personeel niet vergeten want zonder hen gaat het minder gesmeerd. Kortom een prettig en goed geolied team, welke ik zeker aan anderen zal kunnen aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Hans en Joke Bosch

Koper van een woning , Veerpoortwal 15, Doesburg
18 juli 2020

Professionele en persoonlijke dienstverlening

Verkoper van een woning , Bingerdenseweg 26
17 juli 2020

Goede en snelle service en het huis is was snel verkocht. Ook hebben ze een mooi filmpje met uitleg van het huis gemaakt.

Verkoper van een woning , Peter van Anrooylaan 41
23 juni 2020

Wij zijn tevreden over de communicatie, terugkoppelingen van de bezichtigingen, de behulpzaamheid en de korte lijnen binnen het kantoor.

Verkoper van een woning , Julianastraat 19
29 maart 2020

Het contact met de aankoopmakelaar verliep goed; er werd rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie en gekeken naar een passende oplossing. Ik heb geprobeerd om zonder aankoopmakelaar een woning te kopen, maar op die manier kwam ik niet veel verder. Na een toevallige ontmoeting tijdens een kijkdag, maakte ik kennis met REBO ERA makelaars. Daar heb ik mijn situatie uitgelegd en toegestemd mij door hen te laten adviseren. Slechts een paar weken later vonden we het huis wat bij mij past. Jeannet Hagensteijn bedankt voor je deskundige hulp!

Koper van een woning , Prof. Huetlaan 6, Laag-Soeren
17 februari 2020

Een fijne een prettige groep mensen, bij bellen direct opnemen en doorschakelen, op het kantoor was men op de hoogte van wie wat deed. Geen poespas maar eerlijk en direct,