Logo
illustratie

Over niet zomaar een makelaar!

Aan de oostkant van Amsterdam bevindt zich het kantoor aan de Hartveldseweg in Diemen. De thuishaven van onze makelaars die actief zijn in het oostelijke stadsdeel van onze hoofdstad. Hieronder vallen stadsdelen Amsterdam Oost, Amsterdam Zuidoost, Driemond, Diemen en Duivendrecht. Het jonge en ambiteuze team onder leiding van Leif Petersen is erg gemotiveerd om een uitstekende hulp te bieden bij de aan- en verkoop van een woning in dit gebied. Zij worden niet afgeleid door taxaties, verhuur, nieuwbouw of bedrijfsmakelaardij, want ze zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van huizen. 

Ook onze vestiging in Diemen is onderdeel van de Van De Steege Makelaarsgroep. Vanuit de centrale organisatie worden de medewerkers van kantoor Diemen gefaciliteerd. Zo plaatst een makelaar bij ERA Van De Steege geen borden, maken ze geen foto's, verhuren ze geen woningen en begeleiden ze geen zakelijke transacties. De makelaar kan zich bezig houden met de primaire opdracht en schakelt voor overige zaken de hulp in van collega's of externe partijen. En hier profiteer jij als opdrachtgever ook van.

Diemen zelf is qua woonwijken vrij overzichtelijk in te delen en biedt voor elke koper een aantrekkelijke woonomgeving en een gevarieerd aanbod aan huizen. Als je eenmaal weet waaruit je kunt kiezen, dan is kiezen niet meer zo moeilijk. Schakel hierbij hulp in van niet zomaar een makelaar!

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel Van De Steege in!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 61 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Gratis Waardebepaling en verkoopadvies

Wij helpen je graag!

Privacyverklaring