Logo
illustratie

ERA Makelaardij EXTRA, De Bilt

De koop of verkoop van een woning is een hele stap. Kiest u voor de service van ERA Makelaardij EXTRA en makelaar Ron Coljée?

Al meer dan 20 jaar bieden wij authentieke service en dienstverlening, ondersteund door de moderne marketingtechnologie van nu. Wij helpen u met: 

  • De juiste vraagprijs
  • Een strategisch verkoopplan
  • Optimale woningpresentatie
  • Exposure in online en offline media

 

Persoonlijk en kleinschalig makelaarskantoor

ERA Makelaardij EXTRA is gevestigd in De Bilt. Daarvoor waren we jaren actief in Zeist. Ons team is ervaren en compact met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Ondersteund door een wereldwijd netwerk

Ons kantoor is aangesloten bij ERA, een organisatie van geselecteerde kwaliteitsmakelaars met meer dan 100 kantoren in Nederland en wereldwijd werkzaam. U profiteert van een groot en breed netwerk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging NVM.

Makelaar in De Bilt

Wij zijn vooral actief in De Bilt en omgeving, zoals Bilthoven, Zeist, Maartensdijk, Den Dolder, Westbroek, Huis ter Heiden, Hollandsche Rading en Austerlitz. Daarnaast komt u ons regelmatig tegen in Driebergen, Soesterberg, Doorn, Amersfoort, Baarn, Soest en diverse wijken in Utrecht.

U kunt bij ons terecht voor:

 

Ons KvK-nummer: 30131970

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 8 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Vertelt ons uw woonwensen; wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

Privacyverklaring