Logo

Welkom! Graag stellen wij ons aan u voor

De koop of verkoop van een woning is een hele stap. Daarbij wilt u niet over één nacht ijs gaan. Neem daarom een deskundige in de arm!

Kiezen voor ERA Makelaardij EXTRA Ron Coljée betekent al meer dan 20 jaar kiezen voor ouderwetse service en dienstverlening, maar dan wel ondersteund door moderne technologie.

Een juiste vraagprijs, een strategisch verkoopplan, waarbij ook gebruikmakend van sociale media, en een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang.

Persoonlijk en kleinschalig

ERA Makelaardij EXTRA is gevestigd in De Bilt, na jaren actief te zijn geweest in Zeist. Wij werken met een ervaren en compact team met een persoonlijke en resultaat gerichte aanpak.

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Ondersteund door een wereldwijd netwerk

Ons kantoor is aangesloten bij ERA, een organisatie van geselecteerde kwaliteitsmakelaars met meer dan 100 kantoren in Nederland en wereldwijd werkzaam. U profiteert van een groot en breed netwerk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging NVM.

Ons Werkgebied

Wij zijn vooral actief in De Bilt, Bilthoven, Zeist, Maartensdijk, Den Dolder, Westbroek, Huis ter Heiden, Hollandsche Rading en Austerlitz. Daarnaast komt u ons regelmatig tegen in Driebergen, Soesterberg, Doorn, Amersfoort, Baarn, Soest en diverse wijken in Utrecht.

Kennismaken

Graag komen wij bij u langs voor een kennismaking en vrijblijvend advies. U kunt dan uw woonwensen aan ons vertellen en u kunt van ons horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 7 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Contactformulier:

Privacyverklaring