Logo
illustratie

STERK DOOR SERVICE

Meer dan 35 jaar geleden begon Adri Hopman zijn eigen makelaarskantoor in Castricum. Tegenwoordig is het bedrijf met drie vestigingen uitgegroeid tot een van de grootste makelaarskantoren in de regio. 

Het werkgebied van kantoor Castricum reikt van Beverwijk tot Limmen.                                                             

Een huis kopen of verkopen is een spannend  proces waarin je wel wat hulp bij kan gebruiken. Hopman ERA Makelaars combineert vakmanschap en ervaring met aandacht voor je persoonlijke wensen en ideeën.
 
Een persoonlijk verkoopplan
Naast het NVM lidmaatschap is Hopman ERA Makelaars aangesloten bij ERA. Dankzij het unieke ERA marktbewerkingplan zijn wij in staat je huis te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, zoals het ERA Doorverwijzingssysteem, het opvallende ERA-tuinbord en de Omwonenden Mailing. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat je verkoopopdracht deskundig en met veel gevoel voor service wordt uitgevoerd.  In nauw overleg stellen wij samen optimaal verkoopplan op.
 
Koop met dienstverlening op maat
Ben je in de markt als koper en kan je geen keuze maken uit ons huidige aanbod dan kunnen wij u bijstaan als de makelaar die actief op zoek gaat naar uw nieuwe woning. Hopman ERA Makelaars brengt je woonwensen in kaart en behartigt je belangen gedurende het koopproces. Heb je nog een huis te verkopen? Wij bieden een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van je huis, zodat je inzicht krijgt in je financiële mogelijkheden.
 
Taxeren
Voor het taxeren van je woning kan je tevens een beroep doen op de deskundigheid van Hopman ERA Makelaars. Als NVM-makelaars met een inschrijving in het register van het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaar-taxateurs onroerende zaken, mogen wij voor alle geldverstrekkers taxeren.

Nieuwbouw
Hopman ERA Makelaars heeft zich altijd al bezig gehouden met het verkopen van nieuwbouw. In 2014 is het kantoor in Castricum gestart met de verkoop van een groot nieuwbouwproject in Castricum -Nieuw Koningsduin-. Mede door de verkoop van dit project en ook de andere projecten van de afgelopen jaren, heeft Hopman ERA Makelaars zich als ware nieuwbouwspecialist ontwikkeld.
 
Voor informatie of een oriënterend gesprek met één van onze makelaars kan je altijd even langskomen of contact met ons opnemen!
 
Ons kantoor in Castricum is geopend op maandag vanaf 10.00 tot 17.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Op afspraak zijn wij ook op andere tijden voor u beschikbaar.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 274 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring