illustratie

Even voorstellen: makelaar Kay Koelewijn

Ik ben Kay, register makelaar taxateur en zelfstandig makelaar bij Snel ERA makelaars. Bij Snel ERA makelaars ben ik verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen in Bunschoten-Spakenburg. 
Ook ben ik actief op de BOG-markt. Een bijzondere, specifieke markt voor bedrijfs- of kantoorruimtes. Dit alles maakt het voor mij wel tot een gevarieerd takenpakket.

Waarom makelaar? Nou dat was niet direct een lange zoektocht. Destijds ben ik met de opleiding Bouwkunde begonnen, nadat ik deze had afgerond ging ik op zoek naar een andere studie. Ik kwam bij de opleiding voor de makelaardij terecht en doe het vak inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier.

Wij zijn u graag van dienst met:

  • De verkoop van uw huis
  • De aankoop van uw droomhuis
  • Taxatie van uw huis
  • Ook voor Bedrijfs Onroerend Goed kunnen wij u van dienst zijn!

Wat is uw huis waard?

Wilt u weten wat uw huis nu waard is? Vraag dan hier een gratis waardebepaling aan door Kay Koelewijn.

Over Snel ERA Makelaars

Actief, persoonlijk en resultaatgericht. Wij zijn Snel ERA Makelaars, een persoonlijk en resultaatgericht kantoor, actief in Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Wij zijn aangesloten bij de NVM en ERA. ERA is een organisatie van geselecteerde kwaliteitmakelaars over de hele wereld. Ons kantoor bevindt zich in de top 10 van best presterende ERA Makelaars in Nederland.

Overweegt u uw huis te verkopen in Bunschoten? Wij helpen u om uw huis sneller te verkopen, met een hogere opbrengst. U bent bij ons verzekerd van deskundigheid, persoonlijke service én een unieke marketingaanpak. Wij gaan actief de markt op met uw huis. Daarbij schakelen we ons sterke netwerk in. Dit combineren wij met een uitgebreid scala aan marketingtools met als doel het bereiken van kopers.

Ook als u een huis wilt kopen in Bunschoten-Spakenburg, of als u een (NWWI) taxatie nodig heeft kunt u bij ons terecht. 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie

Een afspraak maken met Kay?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

Privacyverklaring