beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Weijpoort 72, Nieuwerbrug
16 oktober 2013

Ik vind dat de woningbrochure en de digitale woningpresentatie nog beter hadden kunnen weergeven wat de sterke kanten van dit pand zijn. Door meer gebruik maken van de mooie details, ontstaat een nog aantrekkelijker beeld van wat deze woning biedt. Wat ik miste was een duidelijke tekening waaruit blijkt hoe groot de tuin is (m.n. de lengte en breedte maten). Wat de dienstverlening betreft: de afspraken rondom de bezichtigen waren prima geregeld, bij de rondleiding is er een eerlijk beeld gegeven van het pand, vragen werden duidelijk beantwoord en er was alle ruimte om zelf het pand zelf te ontdekken. Kortom: wij zijn prima tevreden over de dienstverlening van deze makelaar. Als we straks verhuist zijn en het pand helemaal is ingericht, is Esmé dan ook van harte welkom om het resultaat te komen bekijken...

Verkoper van een woning , Beiershof 61
10 oktober 2013

Wij hebben een heel goed gevoel bij de makelaar, het uitleggen, het ondersteunen en het begeleiden het is in een woord geweldig. Wij hebben geen ervaring maar zowel Esme en Arjan dank jullie wel.

Verkoper van een woning , Ambachtshof 22
20 augustus 2013

De aanpak van Vreeken & Meijer vonden wij zakelijk, duidelijk en reëel. De service en begeleiding hebben wij als goed en plezierig ervaren (o.a. goede bereikbaarheid en hoge reactiesnelheid).

Verkoper van een woning , Karel Doormanstraat 59
20 augustus 2013

Zeer prettige en snelle ervaring gehad met Vreeken & Meijer ERA Makelaars. Als senior NVM makelaar ben ik maar al te goed op de hoogte van wat een klant mag verwachten en zeker in deze moelijke onroerend goed tijd. Zowel de ondersteunende/binnendienst als de makelaar hebben ons professioneel prettig en vooral uiterst correct ter zijde gestaan met het vinden van een koper. Een moderne en persoonlijke werkwijze hebben geresulteerd in een verkoop binnen 1 maand. Onze welgemeende complimenten. Als de situatie zich voordoet zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Vreeken & Meijer Makelaars.

Verkoper van een woning , Emmakade 98
13 augustus 2013

wij hebben verder geen ervaring,want het was snel verkocht,ze deed het prima,goede voorlichtingen gegeven. 10

Koper van een woning , 's-Gravenhof 6, Nieuwerbrug
29 juli 2013

Koper van een woning , Hofstede 14, Bodegraven
2 juni 2013

Goedenavond, De brochure was pas beschikbaar na ruim een week.

Verkoper van een woning , Hofstede 14, Bodegraven
30 mei 2013

Onze ERA makelaar was er voor ons, de klant staat duidelijk op de eerste plaats.

Verkoper van een woning , Hofstede 14
29 mei 2013

Het contact was open en eerlijk. De uitleg over de strategie verkoop was duidelijk. Prijstechnisch was het advies goed, gezien de snelle verkoop. Een ware aanrader. DANK VOOR DE UITSTEKENDE SERVICE.

Verkoper van een woning , Noordhof 1, Bodegraven
23 mei 2013

Verkoper van een woning , Henegouwerhof 12, Bodegraven
22 maart 2013

Ben uitstekend geholpen en vooral elke keer bij bezichtiging de mail vond ik erg prettig.

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 38 A, Bodegraven
7 februari 2013

Erg tevreden methet geleverder werk van Vreeken en Meijer. Gaan actief aan de slag met een goed eindresultaat.

Koper van een woning , Goudplevier 34, Bodegraven
23 januari 2013

Verkoper van een woning , Hoge Rijndijk 98, Nieuwerbrug
14 januari 2013